Naslovna TV FILM I TV na snimanju serije TATE - Nove epizode nastaju POD...

FILM I TV na snimanju serije TATE – Nove epizode nastaju POD MASKAMA! Nastavak serije U SEPTEMBRU!

Piše Jovana Vukašinović

Sasvim slučajno, povodom nekog drugog posla, put nas je odveo do zgrade „bivšeg Beka“, tu preko puta Zoološkog vrta u prestonici Srbije. Ipak, novinarskom oku, nikako nije mogla da promakne ekipa serije „Tate“ koja punom parom radi na novim epizodama.

Serija „Tate“ za kratko vreme osvojila je publiku Prve televizije i postala dostojan naslednik „Istina i laži“ iste produkcijske kuće „Smart media production“,  sa kojom se ova producentska kuća visoko kotirala među gledaocima u Srbiji.

Tema o tatama i njihovom poimanju porodice pogotovo je plodna u ovim našim krajevima, pa se lako i primila kod gledalaca. Dogodovštinama, ljubomori, poverenju, prevarama, velikim ljubavima nema kraja, a svedočili smo im i sami pred malim ekranom u već više od 88 epizoda, kada je polovinom juna emitovana finalna epizoda prvog ciklusa.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

E, da bi se već u septembru na frekvenciji Prve televizije ponovo družili sa Petrom, Markom, Vladom, Tomom i ostalim junacima ekipa serije „Tate“ vredno radi, a mi smo za vas malo „ždraknuli“ na set kod reditelja Milana Konjevića, koji je potpisao i „Istine i laži“.

Prema tekstu scena se odvija u Mioninoj (Tašana Đorđević) kancelariji, gde je i njen šef, kojeg glumi Rade Ćosić, a kadru se pridružuje i Mionin suprug, Vlada Bambulović (Branko Janković). O čemu se konkretno radi, nećemo vam otkriti, jer septembar nije tako daleko. Ono što možemo da vam otkrijemo je da svaki član ekipe koja stoji iza kamera nosi zaštitnu masku na licu i da svi na setu vode računa o zdravlju i sigurnosti.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE: KORONA pauzirala KOŠARE! Prva klapa ne pada na VIDOVDAN

Pomoćnik reditelja Vladan Mrakić, u filmskom svetu znan kao Boske, proverava svaku sitnicu, pa i to, da li i mi ovako nenajavljeni imamo zaštitne maske, ali i gde ćemo biti smešteni, a da možemo da vidimo sve i opet nikome ne smetamo. Snimatelj proverava svaki neželjeni odsjaj u modernoj, staklom uređenoj kancelariji. Boske daje znak da je na setu sve u potpunom redu, onda se čeka reditelj da iz režiserske sobe odobri početak snimanja.

Rediteljski znak Milana Konjevića „akcija!“ uzvik je koji ceo set postavlja u posebnu emociju. Koncentracija svih prisutnih skoro da je opipljiva, a sve to da bi scena bila što pre „kupljena“. A na licima glumaca, kao i statista, vidi se pogled zadovoljstva posle rediteljevog usklika „rez!“, jer ovog puta to je ujedno i značilo da će dugo očekivana pauza za ručak uskoro početi.

Pročitajte još Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME je reč…

Mi smo ekipu ostavili da ruča i da se odmori, a oni su nam na rastanku rekli da zajedno sa publikom jedva čekaju nove epizode, koje ćemo od septembra gledati ponovo na Prvoj.  

Foto FILM I TV

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!