Naslovna TV Igra sudbine 106. epizoda, utorak 7. jul (Prva, 21.00) - ŠOK! Milina...

Igra sudbine 106. epizoda, utorak 7. jul (Prva, 21.00) – ŠOK! Milina ljubav vratiće Aleksu iz MRTVIH! On će POMERITI PRST! Ali to nije SVE…

Posle niza oluja u kući Kanačkih konačno zatišje! Ali samo naizgled. Prava oluja tek se diže, a donosi je nova 106. epizoda serije IGRA SUDBINE. Na nastavak ćemo morati malo da pričekamo, budući da smo osuđeni na pauzu sve do utorka 7. jula kada ćemo gledati novu epizodu, a u njoj nas čekaju nova uzbuđenja.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Očajnih je mnogo – Ada, Ivan, Mila, Pančeta, Una, pa čak i Lenjin. Ipak, ima i onih koji pripadaju ovoj grupi.

Luka i njegova novopečena supruga ne daju ni pet para za to hoće li Aleksa preživeti ili ne. U principu Sofija se nada da do toga nikada neće doći. I to u lice govori Adi.

– Mamice, vidi gde si ti, a gde sam ja!Na korak od toga da ostvarim sve svoje snove. Na korak od toga da ti uzmem SVE! – otkrila je svoje namere Sofija nekada Šubarević, a sada Kanački, ne krijući otvoreno neprijateljstvo prema svekrvi.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: Ana Nikolić ipak neće slomiti srce MARAŠU! Avramović poručio – ONA NEĆE IGRATI u nastavku!

Ada pruža žestok otpor, ali deluje da su joj neprijatelji ovog puta moćniji nego što je očekivala. Pogotovo što je jedan od njih njen rođeni sin. Očekivala je da će se on povinovati njenim željama, ali baš nasuprot – pokazao je zube ženi koja mu je omogućila sve. I to u trenutku kada mu je Ada rekla da će on i njegova žena morati da nađu drugi dom za život. Luka, međutim, ne deli njeno mišljenje. Sofija je njegova žena i živeće u kući Kanačkih, samouveren je Luka.

Pročitajte još Aleksino srce će PRESTATI DA KUCA! Ali to nije sve – Sofija je naručila njegovo UBISTVO! A evo i kome…

Nakon varnica koje su između Une i Mile sevnule nad posteljom sirotog Alekse koji je i dalje bez svesti, Mila grli Aleksu, ljubi ga i uplakana mu šapuće na uho – volim te, ljubavi moja.

Njena jedina želja je da se Aleksa probudi, ozdravi i da bude dobro. I izgleda da je njena iskrena želja bila najbolji lek. Jer u poslednjem trenutku – Aleksi se pomera prst! Da li je to znak da se budi iz kome? Da li ga je Milina ljubav vratila iz mrtvih?

Foto Prva

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!