Connect with us

TV

Drugo ime ljubavi 40. i 41. epizoda, nedelja, 5. jul (Prva, 19.15): IGOR je pred nervnim SLOMOM! Želi pod hitno da sazna da li je ROKO njegov SIN!

Published

on

Saznajte šta nas očekuje u 40. i 41. epizodi serije Drugo ime ljubavi, koja je u nedelju, 5. jula, na programu TV Prva od 19.15.

PROČITAJTE JOŠ: Sadržaj 106. epizode serije Igra sudbine (utorak 7. jul) – ŠOK! Milina ljubav vratiće Aleksu iz MRTVIH! On će POMERITI PRST! Ali to nije SVE…

Dan je Marijine sahrane i svi su potreseni i napeti. Lola opominje Igora da je više nikad ne zove. Igor je besan i potpuno opsednut da što pre dobije dokaz kako je Roko njegov i Lolin sin.

Saša pokušava da nađe Marijin porodični prsten, pa se seti da ga je pre mnogo godina uzela Julija i zahteva prsten nazad.

Karmela zamera Jeleni zbog incidenta s kuburom na venčanju, zbog kog je Ivan udario Petra. Jelena pokušava da se izvini, ali Karmela je ignoriše.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Petar Benčina je trebalo da igra Maraša u filmu i seriji “Južni vetar”. Saznaj zašto ga je zamenio Miloš Biković

Petar se ponaša sve čudnije. Novi školski trener Ante pred decom sramoti Petra. Nakon što Petar u znak protesta ošteti Antin automobil, Roko preuzima krivicu za njega.

Foto Promo

Advertisement