Connect with us

Top Story

Drugo ime ljubavi – 65. i 66. epizoda: Tamara je rešena da LUKU ODVUČE U KREVET!

Published

on

Lola nekon velike svađe s Igorem prekida svaki odnos s njim. Očajni Igor se napija pa zamalo da doživi automobilsku nesreću. Takvog ga nalazi Irena. Sutradan, Igor se budi u Ireninoj sobi.

Pročitajte još HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – EVO KADA POČINJE snimanje filma JUŽNI VETAR 2! Premijera zakazana za…

Njuškajući po Jeleninoj ordinaciji, Nada otkriva da je Tamara Jelenina sestra pa je ispituje o njenom privatnom životu. Ali ni Jelena Nadi ne ostaje dužna. Nada je odlučna da dođe do svog unuka. Lola je zabrinuta hoće li je Nada odati pred Jelenom. Shvata da Karlo i Julija u njoj vide problem i sve je više zabrinuta zbog Igora.

Pročitajte još UBICE MOGA OCA – DA LI STE ZNALI: Žarko Laušević trebalo da igra INSPEKTORA MARJANOVIĆA! Evo zašto je ODBIO ulogu u UBICAMA!

Saša odlazi na piće s Brunom, koji mu priznaje svoju vezu s Jelenom. Saša im daje svoj blagoslov. Shvativši da je Luka zaljubljen u nju, Tamara manipuliše situacijom i odlučuje da spava s njim.

Pročitajte još Prva klapa filma JUŽNI VETAR 2 odložena za avgust! Avramović OTKRIVA – u nastavku sledi OSVETA BUGARA!

Karmela menja bravu na vratima, odlučna da izbaci Ivana iz kuće. Saznavši za to, besni Ivan ucenjuje Karmelu onim što je uradio za nju pre deset godina. Karmela se slama, i mora da primi Ivana u kuću. Nada je otpuštena iz bolnice, ali ne dobija doček kakav očekuje. Po nju dolazi samo Branko, a uz sve to opseda je i zaljubljeni Milan.

Foto Promo

Advertisement