Connect with us

Top Story

Drugo ime ljubavi 67. i 68. epizoda – sreda, 22. jul: Irena se zaljubljuje u IGORA!

Published

on

Kako bi otkrili ko ih je video zajedno, Luka i Tamara odlučuju da ispitaju ukućane. Tamara upada Nadi u sobu i pokušava da razgovora s njom, a Luka prisluškuje Juliju i Kseniju. Tamara sumnja i na Maju, a Luka upada u poslovne probleme.

Pročitajte još ŠOK! Prekinuto snimanje serije JUGOSLOVENKA! ROMAN MAJETIĆ – PRETUČEN! Ekipa ISTERANA iz VILE! Glumce HITNO vratili za BEOGRAD!

Večera kod Batinića ne prolazi dobro. Najpre Ivan pre večere ostavlja Karmelu na cedilu pa odlazi na sastanak, a kasnije, kada se pojavi, osim što ponižava Bruna, bespotrebno uzdiže Jelenu pa uspeva da suprotstavi i dve prijateljice.

Pročitajte još Miloš Biković – NAJSEKSEPILNIJI MUŠKARAC U RUSIJI! A šta BIKOVIĆ kaže na TO?

Pročitajte još HIT! Miloš Avramović OTKRIVA – EVO KADA POČINJE snimanje filma JUŽNI VETAR 2! Premijera zakazana za…

Karmeli je sve teže u braku, a priseća se i tragičnih događaja iz prošlosti. Saša pada u nesvest u Marijinoj vili. Lola mu pomaže dok ga laže za prave razloge svog dolaska. Saša nastavlja potragu za Dolores. Lola mu šalje poruke, predstavljajući se kao Dolores, dok odlazi u policiju. Maja i Goran se zbližavaju kroz igru istine ili izazova. Ireni se sve više sviđa Igor.

Pročitajte još HIT! Snima se AMERIČKI JUŽNI VETAR! Koji holivudski glumci bi NAJBOLJE mogli da odglume MARAŠA i BAĆU? Možda baš…

Foto Prva

Advertisement