Naslovna Top Story IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice - ALEKSA MORA DA UMRE!...

IGRA SUDBINE 106. epizoda: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

Još samo jedan dan deli nas od nastavka uzbudljivih dešavanja u seriji IGRA SUDBINE čiju 106. epizodu gledamo 7. jula na TV Prva.

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Na nazovimo to “informativnom razgovoru” u njenoj radnoj sobi Ada preti Luki i traži od njega da što pre pronađe mesto na kom će živeti sa svojom ženom. Luka je rešen da ne popusti pred majčinim zahtevom i sprema se da joj odgovori kontra-pretnjom…

Pročitaj još ŠOK! Milina ljubav vratiće Aleksu iz MRTVIH! On će POMERITI PRST! Ali to nije…

Sofija za to vreme koristi svaki trenutak da Adi zagorča život i jasno joj stavlja do znanja da je na pragu da joj uzme sve! Samo je pitanje trenutka kada će Ada Kanački biti zbačena sa svog trona.

Matija, njen mili rođak, a u stvari lisac sa dva lica, oduševljen je činjenicom da Aleksa leži u komi, ali bi ipak više voleo kada bi njegov bivši rođak bio mrtav. I to ne krije…

Pročitaj još Petar Benčina za FILM I TV o serijama TRI MUŠKARCA I TETKA i JUŽNI VETAR – MARAŠ mi nije bio SUĐEN!

Strahinja nastavlja da se ponaša ironično i grubo prema Nadi, ali njoj takvo ponašanje počinje da smeta… Možda se kod nade, ipak, rađaju neka osećanja prema Strahinji. Ili nam se to samo čini?

Pročitaj još HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

I za kraj, “Igra sudbine” ne bi bila “Igra sudbine” da nas ne počasti poštenom svađom. Posle Mile, u otvoreni konflikt sa Unom ulazi i Jelena. A razlog je, naravno – Matija.

Pročitaj još LUKA i SOFIJA u PROBLEMU! Ada će ih izbaciti IZ KUĆE!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!