Connect with us

TV

Milan Marić – Nisam spreman za ulogu TOME ZDRAVKOVIĆA!

Published

on

Jedan od najtraženijih domaćih mladih glumaca u poslednje vreme Milan Marić (Državni službenik, Besa) spreman je za nove izazove. Jedan od njih je i uloga u filmu o Tomi Zdravkoviću za koju je jedan od najozbiljnijih kandidata. Ipak, Marić smatra da još nije dorastao ovom izazovu.

Pročitajte još Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA – Evo zašto PETAR MARAŠ više nema OŽILJKE!

– Nisam spreman za ulogu Tome. Ukoliko budem ja izbor reditelja, čeka me fizička i glumačka transformacija. Toma je bio legenda za života i ostao mu je taj status do dana današnjeg. Svi volimo da dignemo ruke u kafani uz njegove pesme. Svi imamo viziju kako bi trebalo da izgleda film o Tomi i ko bi to trebalo da igra. Uglavnom se oslanjam na scenario i trudim se da tog junaka pronađem u sebi – objasnio je mladi glumac gostujući u emisiji „Sceniranje“ na Kurir TV, dodajući da nema samo jednu omiljenu Tominu pesmu.

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Milan Maric Drzavni sluzbenik

– Zavisi od raspoloženja. Volim „Ispod palme na obali mora„, „Tužno leto“ i „Za Ljiljanu“ – otkrio je Marić. Film o Tomi Zdravkoviću radiće zajedno Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, a glumcu je još uvek nepoznanica hoće li morati i da zapeva.

Pročitajte još Sloboda Mićalović: Kolege su me osuđivale zbog serije RANJENI ORAO! KORENI su mi doneli zrelost

– Pevanje je najveći izazov. Pitanje je da li će biti pevanja… Neće to biti mjuzikl. Možda budemo govorili o tome kako su nastale neke njegove pesme – kazao je Milan.

Foto Promo

Advertisement