Connect with us

Top Story

Drugo ime ljubavi 58. i 59. epizoda – utorak, 14. jul (Prva, 19.15): Nada tvrdi da je ona ANINA MAJKA! Svi su u ŠOKU! A evo i zašto!

Published

on

Drugo ime ljubavi

Lola uspeva da se izvuče da ne kaže istinu Saši, kom je Igor plasirao priču da je Lola imala teško detinjstvo, što i potkrepljuje Lolina laž da ju je majka kao malu ostavila.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Najgledaniji film Miloša Bikovića dobija nastavak. Evo kada SLUGA 2 stiže u BIOSKOPE!

Filip je uveren da Mirov odlazak postaje sve misteriozniji. Shvativši da je neko kopao po Mirovim stvarima, Filip i Irena zaključuju da nešto ne štima oko njegovog odlaska pa zovu policiju.

Igor i Goran imaju plan kako da se uvuku pod kožu Krpanima. Igor nalazi kontakt preko kojeg planira da izvuče informacije o Tamarinoj prošlosti.

Pročitajte još Bogdan Diklić – JOŠ ŽALIM što nisam igrao MIŠKA u filmu KO TO TAMO PEVA!

Saša se, pod utiskom priče s Lolom, odlučuje na otvoren razgovor s ocem, jer želi da zna šta se zapravo dogodilo između majke i njega, ali Karlo ga prvo poziva na svečani porodični ručak. Saša pristaje i svi Krpani su spremni za druženje. Međutim prvo ih iznenadi dolazak braće Šarić, koje Karlo poziva da im se pridruže, a kasnije, na iznenađenje svih, a na užas Lole, Igora i Gorana, na imanje nenajavljeno dolazi Nada, koja se predstavlja kao Anina majka. Lola, Igor i Goran su u šoku.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o trećoj sezoni serije URGENTNI CENTAR! Ivan Jevtović – doktori su NAJVEĆI CAREVI u ovoj zemlji!

Foto Prva

Advertisement