Connect with us

Top Story

ŠOK! Prekinuto snimanje serije JUGOSLOVENKA! ROMAN MAJETIĆ – PRETUČEN! Ekipa ISTERANA iz VILE! Glumce HITNO vratili za BEOGRAD!

Published

on

Veliki šok prekinuo je snimanje nove domaće serije Jugoslovenka na Hvaru u kojoj učestvuje veliki broj domaćih glumaca među kojima su i Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Dušan Kaličanin, Jana Milić Ilić, Ivana Dudić i mnogi drugi, a koju kao autor potpisuje hrvatski režiser Roman Majetić.

Naime, u vili koju je ekipa serije „Jugoslovenka“ zakupila za potrebe smeštaja, ali i snimanja serije, prošle nedelje nasilno su upali vlasnik vile sa još dva muškarca i na brutalan način pretukli tvorca serije Romana Majetića, ne poštedevši pritom ni scenografkinju koju su naslinici napali pred detetom. Na ovaj način dalje snimanje serije dovedeno je u pitanje.

Pročitajte još UBICE MOGA OCA – DA LI STE ZNALI: Žarko Laušević trebalo da igra INSPEKTORA MARJANOVIĆA! Evo zašto je ODBIO ulogu u UBICAMA!

Prema pisanju portala Dalmatinski, Majetić je prijavio policiji Veljka Drinkovića, vlasnika vile u kojoj je odseo sa ekipom serije. On je, navodi se, u policijskoj prijavi, rekao da ga je Drinković sa svojim batinašima fizički napao i da je tom prilikom pokraden.

Prema pisanju portala, Majetić je Drinkovića prijavio u petak , a policija je potvrdila da su dve osobe privedene u Policijsku stanicu Hvar i da je u toku kriminalističko istraživanje zbog, kako navode, protivpravne naplate.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o filmu i seriji KOŠARE – U snimanju učestvuju preživeli vojnici! Više od 350 eksplozija, mnogo AKCIJE i MILOŠ BIKOVIĆ!

Advokat Drinkovića nije hteo da komentariše ovaj slučaj, već je istakao da će to učiniti danas.

Prema informacijama dobijenim iz firme Roman Production d.o.o., čiji je vlasnik Majetić, portal piše da je Drinković upao nepozvan u vilu u kojoj je bila smeštena ekipa serije u pratnji dvojice unajmljenih batinaša.

Jugoslovenka

Oni su, dodaje se, bez osnova i povoda fizički napali Majetića i brutalno su ga izudarali šakama, a nakon što je pao na zemlju, Drinković ga je udarao nogama.

Pročitajte još 10 srpskih filmova kojima je KORONA rekla STOP! Kada ćemo gledati FILMOVE čije je premijere ODLOŽIO VIRUS?

Potom su, navodi portal, fizički nasrnuli i na scenografkinju serije.

Udarili su je pred njenim maloletnim detetom i protivzakonito i na silu izbacili ih iz kuće koja je uredno iznajmljena i plaćena do 5. avgusta. Za iznajmljivanje je, kako piše Blic, plaćeno 27.000 evra.

Portal dalje piše da su do dolaska policije Drinković i njegovi pomagači ukrali novčanik Romana Majetića sa svim dokumentima, 10.000 evra, nekoliko hiljada kuna, uništili su opremu vrednu nekoliko desetina hiljada evra.

Pročitajte još MIloš Biković OTKRIVA – Evo ZAŠTO nemam problema SA DEVOJKAMA!

Čak su, kažu, ispraznili i frižidere, rečeno je portalu u Majetićevoj firmi. Roman je razočaran ulogom medija u sporu oko iznajmljivanja vile koji traje već nekoliko nedelja otkako je Drinković shvatio da će se u objektu snimati serija.

– O čoveku od kojeg ste upravo vi mediji pravili žrtvu i bacali ljagu, ne samo na mene, nego na celi projekt pokrenut s ciljem pomoći hrvatskoj ekonomiji u ovim teškim trenucima, najbolje svedoči činjenica da su se članovi njegove porodice nakon svega slikali s ukradenim šampanjcima – poručio je Majetić.

Protiv napada je podneta krivična prijava u skladu sa težinom i ozbiljnošću počinjenih krivičnih dela, a dalje postupanje je u rukama hrvatskih državnih organa.

Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

– Zahvaljujemo državnim institučijama i lokalnim vlastima na pruženoj pomoći, ponajpre policiji na pruženoj profesionalnoj pomoći, kao i svim divnim ljudima na ostrvu koji su nam pružili podršku – navodi Majetić.

Incident je doveo u pitanje daljnje snimanje Jugoslovenke na Hvaru.

– Zbog navedenih događaja i brige za bezbednost glumaca i članova ekipe odlučili smo da veći deo ekipe već sutra vratimo u Beograd, a do tada ćemo doneti i konačnu odluku o tome hoćemo li definitivno prekinuti snimanje – kazao je Majetić.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Nekadašnjim kolegama novinarima sugerisao je da razmisle o vlastitoj odgovornosti za ovu situaciju i uopšte za potrebom stvaranja skandala po svaku cenu na način da se ugrozi ovaj hvale vredan projekat, preneo je portal Dalmatinski.

Foto Promo

Advertisement