Connect with us

Top Story

Igra sudbine 116. epizoda – utorak, 28. jul (Prva, 21.15): SJAJNO! Mila i Aleksa ĆE SE POLJUBITI! A šta će PANČETA na to reći?!

Published

on

Opaaa!!! Osveta će pasti, jer Pančeti dečka niko neće krasti! Pa makar ga samo ona zvala tom titulom! Iako je Nada uspela na kratko da odvuče Aleksom opsednutu Pančetu iz kuće kako bi on i Mila ostali nasamo, ispostaviće se da to nije bilo ni u najmanju ruku – dovoljno.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

Taman kad je pao najslađi i verujemo – fanovima serije Igra sudbine u 116. epizodi najdraži trenutak, a to je onaj kad su se Aleksa i Mila konačno ponovo poljubili, Pančeta je osvanula na vratima.

Vratila se kao da je znala! A kako će reagovati kada u zagrljaju svog dragog vidi čuvenu i njoj mrsku devojčuru? E, pa saznaćemo u utorak 28. jula. Ali to nije sve što će nas šokirati u narednoj epizodi.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Višnji će u posetu doći njen dečko – instruktor salse, nama bolje poznat kao Komarac. A i Vukašinu poznatiji pod ovim nadimkom. Jer upravo on se zatekao tu u trenutku kada je Komarac došao kod Višnje. Vukašin, koji je od strane Ade ponovo vraćen na slučaj „Nestali prsten„, sada brzinski sklapa kockice.

Pročitajte još Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Sve je jasno – Komarac muti sa Donkom, ali kako je Višnja upletena u sve to.

Sofija je i dalje uporna u svojoj ideji da najuri Milu iz Kan Holdinga. Ucenjuje Luku beskrupulozno. Čak je spremna na to da i Mili smesti zvrčku ne bi li je na kraju Ada sama otpustila… Pred čijim će vratima na kraju zaigrati mečka, pa videćemo…

Pročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – Milena RADULOVIĆ, zvezda filma BALKANSKA MEĐA vaš je novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Foto Promo

Advertisement