Popularna domaća serija JEDNE LETNJE NOĆI – od 9. avgusta na TV PRVA!

Jedne-letnje-noci-Ivana-Dudic-Milena-Radulovic

Ove godine mnogi od nas neće otići na more, ali zato će talasi Jadrana zapljusnuti naše male ekrane.

Od 9. avgusta, nedeljom u 16.00 na TV Prva gledamo reprizu popularne melodrame “Jedne letnje noći“.

Pročitaj još HIT! Boba, Marija i Frau Elza u nastavku ŽIKINE DINASTIJE! Rialda Kadrić, Vladimir Petrović i Vesna Čipčić repriziraju svoje ULOGE!


Krinka i Lola Branković su dve sestre u ranim dvadesetim, obe veoma privlačne i zanimljive, iako potpuno različite. Krinka je povučena, voli da sanjari i nije mnogo zainteresovana za ljubavne odnose. Lola je njena sušta suprotnost – rano je ostala udovica, ali u njoj ima mnogo želje za životom, i veoma je raduju susreti sa različitim muškarcima.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Jednog leta, njih dve zajedno sa svojom majkom odlaze na putovanje brodom, u Veneciju, pa na Rab. Letovanje i susret Krinkin sa Dubrovnikom, a Lolin sa Žarkom će im zauvek promeniti živote.

Scenario za seriju “Jedne letnje noći” napisala je Milena Depolo, prema romanu MirJamTo je bilo jedne noći na Jadranu“.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Režiju potpisuje Ivan Stefanović, a glavne uloge tumače: Vaja Dujović, Milena Radulović, Bojan Perić, Mina Lazarević, Monika Romić, Isidora Janković, Igor Đorđević, Zoran Cvijanović, Vladan Dujović, Jelisaveta Karadžić, Dušan Matejić

Foto Promo