Connect with us

NE PROPUSTITE

Igra sudbine 118. epizoda – četvrtak, 30. jul (Prva, 21.10): Sledi VELIKI ŠOK! Pančeta će saznati KO JE JOVAN ŽILIĆ – ŽILE! Evo tajne koja će PROMENITI SVE!

Published

on

Pročitajte još Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Igra sudbine 118. epizoda koja je na programu u četvrtak 30. jula od 21.10 odgovoriće na pitanje koje nas sve već dugo zanima. Kakve veze Pančetin Žile ima veze sa Ivanom? Zašto Pančeta smatra da je Aleksa preslikan Žile? I kakve veze taj isti Žile ima sa porodicom Kanački?

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Ono što je Vukašin saznao vidno je potresli Adu. Vreme je da Ivan i Pančeta saznaju koja je to tajna? Zbog čega će im to saznanje zauvek promeniti život. Žile je neko ko je jako blizak Adi. Ali po Ivanovoj reakciji vidmo da ga i Ivan jako dobro poznaje. Kakva se to nova misterija rodila u ovoj Igri sudbine?

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Šta vi mislite? Koja od teorija je moguća? Pančeta i Ivan su brat i sestra? Pančeta je Adina sestra? Ili je Pančeta sestra pomenutog JOVAN ŽILIĆ ŽILE? Jer ako je to ta istina, to znači da su ona i Aleksa u rodu!

Foto Promo

Advertisement