Naslovna NE PROPUSTITE Igra sudbine 118. epizoda - četvrtak, 30. jul (Prva, 21.10): Sledi...

Igra sudbine 118. epizoda – četvrtak, 30. jul (Prva, 21.10): Sledi VELIKI ŠOK! Pančeta će saznati KO JE JOVAN ŽILIĆ – ŽILE! Evo tajne koja će PROMENITI SVE!

Pročitajte još Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

Igra sudbine 118. epizoda koja je na programu u četvrtak 30. jula od 21.10 odgovoriće na pitanje koje nas sve već dugo zanima. Kakve veze Pančetin Žile ima veze sa Ivanom? Zašto Pančeta smatra da je Aleksa preslikan Žile? I kakve veze taj isti Žile ima sa porodicom Kanački?

PROČITAJTE JOŠ: Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Ono što je Vukašin saznao vidno je potresli Adu. Vreme je da Ivan i Pančeta saznaju koja je to tajna? Zbog čega će im to saznanje zauvek promeniti život. Žile je neko ko je jako blizak Adi. Ali po Ivanovoj reakciji vidmo da ga i Ivan jako dobro poznaje. Kakva se to nova misterija rodila u ovoj Igri sudbine?

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Šta vi mislite? Koja od teorija je moguća? Pančeta i Ivan su brat i sestra? Pančeta je Adina sestra? Ili je Pančeta sestra pomenutog JOVAN ŽILIĆ ŽILE? Jer ako je to ta istina, to znači da su ona i Aleksa u rodu!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Miloš Biković ove godine ima uloge u, po mnogima, najznačajnijim srpskim filmovima "Košare" i "Žetva". On ih i sam smatra takvim jer...

Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Piše Jovana Vukašinović PROČITAJTE JOŠ I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete...

I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Glumačkoj ekipi serije "Pevačica" pridružio se i Ognjen Amidžić, a voditelj će igrati sebe, pa će, prema scenariju, u svojoj emisiji intervjuisati...

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!