Connect with us

TV

OTKRIVAMO! Miloš Biković OBORIO još jedan REKORD u Rusiji. EVO o čemu je reč…

Published

on

PROČITAJTE JOŠ: HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Pogledajte kako BAĆI stoji PLAVA KOSA! JUŽNI VETAR 2 samo što NIJE!

Da naš Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih glumaca u Rusiji potvrdio je uspeh romantične komedije “Sluga”, koji je proglašen za tamošnji najgledaniji film svih vremena. Sa skromnim budžetom za rusko tržište od 2,6 miliona dolara, Biković je producentima “Sluge” pomogao da zarade čak 42, 4 miliona dolara! Ovo je bio nezapamćen uspeh, koji je našeg proslavljenog glumca postavio na prvo mesto najtraženijih i najplaćenijih glumaca u Rusiji. A sada iz Moskve stižu vesti da je Biković uspeo i na ruskoj televiziji da ostvari veliki uspeh.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sandra Afrika u filmu JUŽNI VETAR 2?

Znamo da je njegova prethodna serija “Hotel Eleon”, koja je rado gledana i u Srbiji, zabeležila veliki uspeh i obezbedila mu prodor u svet filma. Međutim, Bikovićeva nova serija “Magomajev” uspela je da prevaziđe uspeh “Hotela Eleon”. Proglašena je za jednu od tri najgledanijih ruskih serija ove godine! Reč je o biografskoj mini-seriji o slavnom pevaču Muslimu Magomajevu, ruskom Frenku Sinatri koji je svojim čuvenim baritonom oduševljavao čitav svet, a u kojoj je naslovnu ulogu odigrao upravo naš Miloš Biković.

Miloš Biković u seriji „Magomajev“

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Milica Pavlović dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA!

Serija “Magomajev” je prikazana ovog proleća na Prvom programu ruske nacionalne televizije. Toliko je bila gledana da je iza sebe ostavila i popularne američke serije “Zapadni svet”, “Završni udarac”, “Autsajder”, “Ubiti Iv” i “Milijarde”, koje u Rusiji imaju vernu publiku.

PAŽNJA: Zabranjeno je preuzimanje delova ili celog teksta bez dozvole redakcije protala filmitv.rs i bez potpisivanja izvora!

Foto Promo

Advertisement