Connect with us

TV

Igra sudbine 121. epizoda – sreda, 5. avgust (Prva, 21.10): Sofija nagovara Matiju da UBIJE BRUNERA! Strahinja PROSI JELENU???

Published

on

Pročitajte još OTKRIVAMO! Miloš Biković OBORIO još jedan REKORD u Rusiji. EVO o čemu je reč…

Mnogo uzbuđenja donela je večerašnja 120. epizoda serije Igra sudbine. Bilo je tu i smeha, i suza, malo radosnica, malo onih tužnih, a bilo je i besa i očaja. Ali, da krenemo redom…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Pogledajte kako BAĆI stoji PLAVA KOSA! JUŽNI VETAR 2 samo što NIJE!

Pančeta se konačno suočila sa onim što sebi dugo nije mogla da prizna. Njena opsesija Aleksom u sebi je nosila duboke i skrivene motive. U Aleksi ona je sve vreme videla najveću ljubav njenog života – Žileta. Sasvim logično, budući da je on Aleksin stric. Pa je tako i Pančeta Aleksina strina. Konačno je razrešila i najveću misteriju – da li je one čuvene noći između nje i Alekse nečega bilo. E, pa nije… Kako je to otkrila svima – Aleksa je bio obmanut, ali je u toj obmani živela i ona sama.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Milica Pavlović dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA!

Za to vreme, Bruner kuje pakleni plan. Nakon što je zapretio smrću Matiji, doduše uvijeno u bele rukavice, kao i svaki opasan kriminalac, Bruner je izdao naređenje Zvonimiru – uključiti Sofiju u posao da bi uzela pare. A kad uzme pare – ucenjivati je.

Kao da predoseća šta joj se sprema, Sofija nagovara Matiju na ekstremni izazov – prijaviti ili eliminisati Brunera. Pa čak ga i UBITI! Ili će on tebe, ili ćeš ti njega – jasna je Sofija.

Pročitajte još Milica Milša OTKRIVA – Adu Kanački u seriji IGRA SUDBINE uskoro očekuje NEŠTO UŽASNO! Spremite SE!

Olja-levic

A za to vreme, Mila sa Adom kuje plan zvani „slamka spasa“. Dojavljuje joj da su Luka i Sofija u Kan Holdingu i da je sada pravo vreme da izvede svoj plan – da postavi Dijanu Erski za direktora kolekcije Ada Kanački. Ni Sofija nije naivna pa plete mrežu oko Ade. Luki je dozvolila ono što je od prvog dana njihovog braka i čekao – da je ima. A kuda će ova „uslugica“ odvesti dalje radnju serije Igra sudbine saznaćemo u 121. epizodi.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

A sada sledi najvažniji događaj u Igra sudbine 121. epizodaLuka otkriva Strahinji da je Nada trudna. Njegov šok je veliki, ali ništa manji od Jeleninog kada joj otvoreno kaže – nas dvoje smo do kraja života. Da li je to pala prosidba?

Nada, za kraj, otkriva Debeljku – trudna sam! A šta će on reći na to?

PAŽNJA: Zabranjeno je preuzimanje delova ili celog teksta bez dozvole redakcije protala filmitv.rs i bez potpisivanja izvora!

Foto Promo

Advertisement