Connect with us

Naša Preporuka

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Dijana će RASKRINKATI SOFIJU! Matija UNI nudi PAKT – ON će POMOĆI njoj, a ona NJEMU! A evo i KAKO!

Published

on

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Posle Nade i Pančeta traži stručnu pomoć psihologa. Ona ne može da se pomiri sa činjenicom da se osramotila pred Aleksom.

Pročitajte još Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ! A evo ŠTA SU JOJ REKLE!

Ivan saopštava Adi da su on i Aleksa optuženi za krađu. Kada zatraži uslugu od Strahinje, Sofija ne sluti da čitav razgovor prisluškuje Dijana.

Pročitajte još OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

Strahinja konačno uspeva da smogne hrabrost i stane pred Nadu, ali ono što će imati da mu kaže, neće mu se dopasti.

Pročitajte još HIT! Milena Radulović OTKRIVA SVE o novoj ulozi u filmu i seriji KOŠARE – ovakav LIK NIKADA nisam IGRALA!

Matija odlučuje da Uni ponudi pakt – ona će se „rešiti“ njegovog neprijatelja, a on njegnog…

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

Foto Promo

Advertisement