Connect with us

FILM

HIT! Milena Radulović OTKRIVA SVE o novoj ulozi u filmu i seriji KOŠARE – ovakav LIK NIKADA nisam IGRALA!

Published

on

Pročitajte još OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

Mlada glumica uspešno gradi svoje ime u ruskoj kinematografiji, a to dokazuje i činjenica što joj je poverena i glavna uloga u naučnoj fantastici „Superdubina”, gde je sve zahtevne scene odigrala bez kaskadera.

MIlena Radulović ne krije da je posebno uzbuđena zbog novog filma za koji uveliko vlada ogromno interesovanje u Rusiji, ali i šire.

Pročitajte još Pročitajte još Pročitajte još Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

– „Superdubina” je naučnofantastični triler i za mene je to bilo najvažnije i najznačajnije snimanje u životu i u dosadašnjoj karijeri. Igram glavni lik iz čije persektive posmatramo ceo film i imala sam kontinuitet igre u svakoj sceni, koji je maltene kao u rial tajmu, tako da mi je bilo dosta izazovno. U tih 40, 50 dana imala sam takav kontinuitet, snimali smo na ruskom i engleskom, prvi put sam imala pripreme koje su trajale dva meseca i shvatila sam da je za mene to izuzetno važno, da mnogo bolje radim kad postoji temeljna priprema. Radila sam sa kaskaderima, profesorom glume, ispravljanjem akcenta, te mene neće nahovati, to jest u tom filmu biće moj glas – objašnjava Milena, i dodaje:

– Anegdota je da sam uradila 95 odsto stvari koje rade kaskaderi jer su me dobro spremili, pa je bilo i trapavih trenutaka i padova, ali sam ponosna na to što sam uspela da uradim sve sama.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ovako izgleda ARAPSKA BESA!

Mlada glumica već neko vreme živi na relaciji Moskva – Srbija, jer uporedo snima projekte i kod nas, ali tvrdi da iako je stekla dosta prijatelja u Rusiji, ništa ne može da joj zameni rodni grad.

– Moj pokušaj osvajanja ruskog tržišta traje tri godine i za to vreme sam stekla puno prijatelja iz filmskog posla. Imam s kim da se družim dok sam u Moskvi i posavetujem, a naravno tu je bio i Miloš Biković, koji ima dosta iskustva, pa sam i s njim razmenjivala mišljenja. Takođe sam se srela s Ivanom Bosiljčićem na setu u Istanbulu na snimanju ruske serije gde smo bili direktni partneri, tako da smo delili utiske jer je on u tom trenutku živeo u Petrogradu, a ja u Moskvi – objašnjava Milena, pa nastavlja:

– Dok sam u Rusiji, najteže mi pada odvojenost od porodice, moja kuća i ta topla atmosfera. Možete da imate koliko god hoćete prijatelja, da volite koliko ja zaista volim Moskvu, ali to ne može nikad da vam bude druga kuća.

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Glumica ne krije da joj je u pojedinim trenucima bilo naporno da sa snimanja u Srbiji putuje u Moskvu, kao i da postoje jasne razlike između ruske i srpske kinematografije.

– Paralela je u sličnom mentatiletu i prijateljskom odnosu na setu sa kolegama gde se dosta ćaska. Razlika je u budžetu i uslovima, ali organizacija im nije jača strana, pa je moj utisak da su kod nas bolje organizovana snimanja – iskrena je Milena, kojoj je poverena i jedna od uloga u dugoočekivanom spektaklu „Košare“ u režiji Balše Đoga.

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

– U „Košarama” igram jednu prelepu epizodu, to je sudbina jedne kosovske porodice za vreme rata. Lik se zove Maja i po prvi put u životu ću glumiti majku, tako da je to za mene izazov.

Izvor Blic

Foto Promo

Advertisement