Connect with us

Top Story

Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Published

on

Nataša Ninković prihvatila da igra Zoricu Marjanović. Ona je izvrsna glumica koju nikad nismo gledali u ulozi vračare, kaže Gaga Antonijević o učešću popularne glumice u seriji „Pevačica“.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Kako piše Informer, Nataša Ninković glumiće svekrvu ubijene Jelene Marjanović.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

– Nataša će igrati vračaru! Scenaristi su inspiraciju za njen lik našli u Jeleninoj svekrvi Zorici Marjanović, za koju se pisalo da se bavi nadrilekarstvom – piše Informer, dodajući da će se oko Nataše će se vrteti dobar deo priče, u jednom momentu će i ona biti na meti inspektora koji će istraživati ubistvo.

juzni-vetar-serija-stupar-milos-timotijevic

Jednu od značajnijih uloga u seriji dobio je i Miloš Timotijević, koji će se naći u ulozi čelnika „Granda“ Saše Popovića!

Pročitajte još Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

– U seriji ćemo prikazati i period kad se Jelena pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“, a Miloš će igrati kompozitora koji je na čelu žirija tog muzičkog takmičenja. Glavnu Jeleninu suparnicu Emiliju igraće mlada glumica Jelena Grujičić, a Nikola Rakočević će biti menadžer pokojne pevačice – piše Informer ističući da je njihova saznanja potvrdio i Gaga Antonijević.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

Foto Promo 

Continue Reading
Advertisement