Connect with us

TV

Igra sudbine 124. epizoda – utorak, 11. avgust (Prva, 21.10): Donka ima novi plan – KOMARAC mora da ubije VUKAŠINA!

Published

on

Nova nedelja, nove zgode i nezgode u seriji Igra sudbine 124. epizoda. Mnoge istine su izašle na videlo, a mnoge će se tek pojaviti u narednoj epizodi.

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Nada je konačno priznala Mili tajnu koja ju je dugo mučila. Onu da je bila zaljubljena u Luku. Mila je to kao prava sestra shvatila kao klinačku ljubav. Ipak, kako će reagovati na to što je Aleksa ovu istinu znao i ranije.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ igra u seriji PORODICA. Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Za to vreme Lila vrši pritisak na Višnju. Zanima je kada će Komarac konačno zaprositi njenu ruku. Za Lilu brak nije šala. Komarac, međutim, ima neke druge planove. Na sastanku sa Donkom dobija novi zadatak. Ovog puta neće mu biti zadatak da „utopi“ neki predmet, već čoveka. I to Vukašina. Hoće li se Komarac odvažiti na ovaj zadatak?

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Sofija ne odustaje od ideje da dobije ono što joj pripada. Ovog puta od Luke će dobiti samo prsten. Luka i ne sluti da će prsten koji će se sutra naći na Sofijinoj ruci biti upravo onaj koji je Donka ukrala Adi. Vukašin je preuzeo na sebe realizaciju Adinog paklenog plana. Jedva čekamo da vidimo kako će se sve odigrati.

Pročitajte još Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Debeljko, Mila i Nada su srećni jer shvataju koliko su bliski i koliko je dragocena ljubav koji imaju. Ipak, Debeljko ima jedno važno pitanje za svoje sestre. Želi da zna KO JE OTAC DETETA!

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

Foto Promo

Advertisement