Connect with us

Featured

Igra sudbine – 129. epizoda: Dijana je PROVALILA MATIJU – SPAVAŠ SA SOFIJOM!?! Kako će se izvući OVOG PUTA?

Published

on

Veče ljubavi obeležilo je seriju Igra sudbine (128. epizoda). Ivan i Ada konačno su otplesali svoj ljubavni ples. Onaj drugi vatreniji odigrao se u postelji koji su posle 128 epizoda podelili Aleksa i Mila. A ništa manje strasti nije se odigralo ni iza „kapija“ zabranjene ljubavi. Sofija i Matija u vatrenom zanosu skovali su svoju zajedničku budućnost. A gde je u svemu tome siroti Luka?

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Sam i pijan u krevetu proklinje trenutak kada je poželeo novac i Sofiju Šubarević. Sada mašta o starom životu i – Mili. Ali ona je odavno u Aleksinom zagrljaju. Za to vreme ima i onih koji rade. Doduše, ne svoj posao, već onaj za koji su plaćeni. U novoj 129. epizodi serije Igra sudbine Dijana će saterati Matiju u ćošak – Ti se muvaš sa Sofijom Šubarević – sasipa mu ona strašnu istinu u lice, na šta Matija izgubi kontrolu i istera je iz kancelarije. Dijani je to dovoljan razlog! U pravu je!

Pročitajte još Igra sudbine – sledi VELIKI ŠOK! Strahinja HOĆE DA UZME NADI DETE! A evo i zašto!

Nada je rešena da svoje dete odgaja sama. Psihijatar veruje da će se ona predomisliti kada za to dođe vreme. Ipak, Nada trenutno i ne razmišlja o tome da Strahinji prizna da je on otac. Zvanična priča je da je otac deteta Nadin kolega sa fakulteta. Kada se porodi u odgajanju deteta imaće pomoć Pančete koja će mu biti kao otac.

Pročitajte još Mima Karadžić priželjkuje nastavak MJEŠOVITOG BRAKA! EVO šta ŽELJKO MITROVIĆ misli o tome!

Debeljko nema problema sa tim da Ada odgaja dete sama, ali želi da upozna oca.

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Ni Strahinja se ne slaže sa odlukom da ne zna ko je otac. I dalje veruje da ga Nada laže. On je uveren u to da je on otac. Zbog toga saopštava Nadi da je spreman da uzme dete, ukoliko „otac“ odbije da ga prizna.​

Situacija u braku mlađih Kanačkih iz dana u dan sve je zategnutija. Sofija predoseća da joj Bruner sprema opasnu zamku. Želi da ga preduhitri, ali u tome ima jednu veliku prepreku. Luku.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Sofija postaje nestrpljiva, ne želi više da spava u istom krevetu sa Lukom i hoće što pre da beži. Zato Luki kada joj prigovori što je nema kod kuće, jasno stavlja do znanja da mu neće polagati račune.

Sofija Šubarević NIKOME ne polaže račune. Ali Sofija Kanački, smatra Luka – polaže njemu. Da li će Luka uspeti da ukroti ovu kobru?

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

I za kraj – Igra sudbine 129. epizoda donosi nam najveće iznenađenje. Donku i sudiju Obrenovića u odsudnom trenutku prekida – Vukašin! Kakav je to predlog, iliti bolje rečeno, novu pretnju doneo verni Adin sluga? Saznaćemo već sutra!

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Foto Prva

Advertisement