Connect with us

Featured

SAZNAJEMO – Snima se ruska BRIDŽET DŽOUNS! U glavnoj ulozi MILOŠ BIKOVIĆ!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ruska produkcijska kuća Mars media predstavila je projekat Malvina. Reč je o romantičnoj komediji, za koju poznavaoci kažu da je veoma slična svetskom hitu Dnevnik Bridžet Džouns. Režiju ovog filma potpisaće Dmitrij Litvinenko, a glavne uloge igraju Oksana Akinšina, Ljubov Aksenova, Polina Gagarina, Jelisaveta Bojarskaja, Sergej Bezrukov poznat nam po roli Saše u legendarnoj Sašinoj ekipi i… drugi. E, pa ti drugi su nama u Srbiji zanimljivi.

Pročitajte još HIT! Cela Rusija HRLI na letovanje u selo gde je Miloš BIKOVIĆ snimao film SLUGA! Sledi nova BIKOVIĆMANIJA!

U filmu kom je kao inspiracija poslužio svetski blokbaster “Dnevnik Bridžet Džouns” jednu od uloga imaće i naš proslavljeni glumac Miloš Biković, koji je odavno osvojio rusko tržište i publiku.

Pročitajte još Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3? Baća nije IDOL, već DEČAK koji živi brzo i traje KRATKO

 Na sajtovima posvećenim filmu i televiziji konkretne potvrde o tome kada snimanje počinje ili kada će biti emitovan nema, ali nadamo se da će se situacija sa viruskom Kovid-19 smiriti , pa da uživamo u romantičnim i humorom nabijenim scenama iz ruske produkcije.

Pročitajte još Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Ono što se zna je da je za budžet odobreno 110 milina rubalja, iako je traženo samo 50 miliona, ali se od naplate na blagajnama bioskopa očekuje prihod od oko 320 miliona rubalja, što je oko 4 miliona evra.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Foto promo

Continue Reading
Advertisement