Connect with us

FILM

Vesna Čipčić o nastavku serijala ŽIKINA DINASTIJA: Moja frau ELZA će vas ODUŠEVITI! Evo i zbog čega…

Published

on

PROČITAJTE JOŠ: Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3? Baća nije IDOL, već DEČAK koji živi brzo i KRATKO TRAJE!

Glumica Vesna Čipćić je od prošle godine formalno u penziji, ali posla, kaže, ima više nego ikada. Posle uloge knjeginje Milene u seriji Zdravka Šotre “Kralj”, gde je igrala uz Žarka Lauševića kao kralja Nikole, Vesna glumi paralelno u još tri nove serije “Kamiondžije 3”, “Kalkanski krugovi” i “Vreme zla”.

PROČITAJTE JOŠ: Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

– U “Kamiondžijama”, po tekstu Gordana Mihića, tumačim gospođu koja dolazi iz Amerike da reši pitanje svog nasledstva. U “Kalkanskim krugovima”, koje režira Milan Karadžić, ponovo smo Nataša Ninković i ja, majka i ćerka. Reč je o tekstu Đorđa Milosavljevića, koji se nehotice oslanja i na ovu pošast od korone… U “Vremenu zla” imam jednu lepu, malu ulogu.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Serija TOMA premijerno na TV PRVA! Stižu i BESA 2, URGENTNI CENTAR 4…

Ipak, našu poznatu glumicu ovih dana u žižu interesovanja dovela je njena čuvena frau Elza, koju će posle skoro 30 godina ponovo zaigrati u nastavku “Žikine dinastije”. Reč je o 11. delu najpopularnijeg jugoslovenskog filmskog serijala, “Luda godina: Povratak Žikine dinastije”, koji počinje da se snima na proleće sledeće godine.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU! Ali to nije SVE!

– Desilo nam se “zatamnjenje” duša i života, pa je prirodno što je vest o nastavku “Žikine dinastije” tako odjeknula. Taj serijal je svuda oko nas ostavio dubok trag: ne mogu da dođem sebi kada čujem u Rovinju kako neki prijatelji ponavljaju moje replike od pre sto godina. Toliko se puta, uostalom, serijal emitovao da su već i vrapci naučili tekst. Još nisam pročitala scenario. Divno je što ga piše Milena Marković, njen otac Joca stvorio je ceo serijal. Videćemo kako nas ona vidi i kako te naše živote “raspisuje” danas. Elza će sigurno biti u “dobro” zrelim godinama. Nadam se da će sačuvati onu dopadljivost i šarm koji je imala kao mlada – rekla je Vesna Čipčić za Večernje novosti.

Foto Print Screen / Youtube RTS Tako stoje stvari

Advertisement