Connect with us

Featured

HIT! Cela Rusija HRLI na letovanje u selo gde je Miloš BIKOVIĆ snimao film SLUGA! Sledi nova BIKOVIĆMANIJA!

Published

on

Verovali ili ne, Rusiju ovog leta drma prava Bikovićmanija! Turistička sezona u Rusiji, kao i u ostatku sveta doživela je zemljotres. Pojavom virusa Covid-19 mnogi su odustali od putovanja po „belom“ svetu, odlažući posetu Ajfelovom tornju, Piramidama, Rimu ili grčkim obalama.

Pročitajte još Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3? Baća nije IDOL, već DEČAK koji živi brzo i traje KRATKO

Ali, suočavanje sa koronom proizvelo je razvijanje lokalnog turizma. U Rusiji, ovih dana jedna destinacija naročito je popularna – okrug Novožervski! U njemu, na jednom filmskom setu smeštenom u zabačenom ruskom seocetu, snimljen je čuveni „Sluga“. Najveći ruski blokbaster prošle godine, u kom je glavnu ulogu odigrao upravo naš Miloš Biković, čija je popularnost u Rusiji neverovatno velika.

Pročitajte još HIT! Posle KOŠARA stižu film i serija o BOMBARDOVANJU 1999. i akciji OLUJA!

Nekada davno u ovom, sada već filmskom selu, živeli su ljudi, ali je reditelj Dmitrij Mesijev ovo mesto preobrazio u svojevrstan filmski studio za potrebe filma koji je tamo snimao 2011. Do sela Loskovsko u okrugu Novožerevski iz Sankt Peterburga ima 400 kilometara, ali ni ta razdaljina ne sprečava mnoge zaljubljenike u „Slugu“ i Bikovića da krenu na put.

Pročitajte još Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Mnoge građevine i danas izgeldaju stvarno, ali tek kad priđete krstu na lokalnom groblju, shvatite da su u pitanju kulise i da je sve napravljeno od stiropora. Inače, posle snimanja filma „Sluga“ delovi scenografije leteli su po selu. Stanovnici okolnih mesta su ih pokupili i prodajom na internetu čak i zaradili.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Mnogi posetioci, imaju želju da se ponovo vrate u Loskovsko, spavaju u šatoru kako bi što duže živeli u bioskopskoj stvarnosti i osećali se kao protagonisti filma „Sluga“ koji su se budili u prošlom veku ispod plavog nebeskog svoda. Baš kao i naš, a njihov Miloš Biković, koji nije krio očaj zbog lokacije na kojoj se snimao popularni film.

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

– Bilo je mnogo buba i komaraca, vlaga je bila neverovatna. To u filmu sve deluje sjajno, ali uživo je prava noćna mora. Svi smo jedva čekali da se snimanje završi – poručio je svojevremeno Biković.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement