Connect with us

Featured

HIT! EVO kako izgleda MILICA PAVLOVIĆ kao JELENA MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA! (FOTO)

Published

on

Milica Pavlović pokazala je kako izgleda kao Jelena Marjanović, koju glumi u seriji „Pevačica“! Folk zvezda uveliko snima ovu krimi-dramu, koja je inspirisana ubistvom nekadašnje učesnice takmičenja „Zvezde Granda“.

Pročitajte još Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA!

Na društvenim mrežama postala je hit fotografija Pavlovićeve u društvu glumca Miloša Petrovića Trojpeca.

– Milica i ja nismo imali zajedničkih scena, ali vam mogu reći da se ona odlično snalazi. Fotka je nastala spontano i drago mi je što zajedno učestvujemo na ovom projektu. Moj partner u seriji Igor Đorđević i ja rasvetljavamo razne zločine. Juče smo snimali scenu u kojoj hapsimo jednog belog maga – kaže Trojpec za Informer.

Pročitajte još TOP 10 URNEBESNIH ČINJENICA koje niste znali o seriji VIL I GREJS!

Pročitajte još Vesna Čipčić o nastavku serijala ŽIKINA DINASTIJA: Moja frau ELZA će vas ODUŠEVITI! Evo i zbog čega…

Zanimljivo je da će Branka Pujić u seriji „Pevačica“ igrati Zoricu Krsmanović, majku ubijene pevačice Jelene Marjanović! Ekipi serije se pridružila i Danica Maksimović. Ona igra stilistkinju koja će voditi računa šta će takmičarke nositi u muzičkom takmičenju „Superglas“, koje je nalik „Zvezdama Granda“. Ona će zapravo oblačiti Milicu Pavlović i njenu najveću rivalku u tom takmičenju Jelenu Grujičić.

Milica je za Blic izjavila da na snimanjima uživa u novom i nesvakidašenjem iskustvu, kao i da joj u snimanjima pomaže scenaristkinja Nataša Drakulić.

PROČITAJTE OBAVEZNO! Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

– Ja sam u ovome nova i kada imate glavnu ulogu imate veliku odgovornost što zbog moje publike, što zbog širokog auditorijuma, a i treba opravdati poverenje onoga ko vas je pozvao.

Milica je prokomentarisala i kako je na nju uticalo to što su pojedinci osudili njenu glavnu ulogu u ovom ostvarenju.

Pročitajte još Danas su ZVEZDE, a prve ULOGE ostvarili su u seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA!

– Bilo mi je malo, pa da ne kažem krivo, ali hajde da kažem čudno, što su me neki osudili, bez da su pogledali materijal. Zato bih uputila poruku ljudima da sačekaju i pogledaju. Ovo je veliki i dobar scenario i niko sigurno neće ostati ravnodušan na ovu priču – rekla je Milica.

Izvor Informer, Blic

Foto prinstkrininstagram

Continue Reading
Advertisement