Connect with us

Featured

Igra sudbine 135. epizoda – petak, 27. avgust: ŠOK! Lila prelazi na MATIJINU STRANU! Daće mu SVE ŠTO TRAŽI! A evo KOJI je njegov USLOV!

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE Igra sudbine 134. epizoda – četvrtak, 27. avgust: ŠOK! Strahinja raskida sa JELENOM? Ada će čuti LOŠE VESTI! A evo i KOJE!

Pročitajte još SEKA SABLIĆ: EVO zašto me reditelji nikada NISU angažovali za LJUBAVNE SCENE!

Strasti se ne smiruju, a ni uzbuđenja u novim epizodama serije Igra sudbine. Igra sudbine 135. epizoda konačno će podići veo tajni sa nekih misterija koje junake proganjaju već mesecima.

Pročitajte još VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Na izlasku iz Adine kuće, Katarina shvata da je Sofijina majka zapravo lažna gatara Brzutka i momentalno joj se pale sve „lampice“ – Sofija je vukla konce SVE VREME!

Pročitajte još HIT! EVO kako izgleda MILICA PAVLOVIĆ kao JELENA MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA! (FOTO)

Kada Tića svrati kod Pančete kako bi je zamolio da mu prizna ko je otac Nadinog deteta, na vratima se pojavljuje ljubomorni Janko, pa Tića, iznenada dobija od Pančete poljubac u usta!

Pročitajte još Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Lila traži pomoć od Matije, a za uzvrat je spremna da mu da ono o čemu sanja…

Višnja moli Komarca da nadgleda Lilu kako bi izbegli njen susret sa Donkom. Dijana unosi naivnom Luki crv sumnje u vezi sa lažnim dijamantom na Sofijinom prstu koji je on platio 100.000 evra…

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

Foto Prva

Advertisement