Connect with us

Featured

SEKA SABLIĆ: EVO zašto me reditelji nikada NISU angažovali za LJUBAVNE SCENE!

Published

on

DEŠAVA se da glumci ostanu upamćeni po jednom liku, ali ne i Seka Sablić. To sa “kraljivom komedije” nikako nije slučaj. Seka je igrala i nejake i snažne, i uspešne i nezadovoljne žene. Ali joj je gluma, kako ističe, uvek donosila samo osmeh. Ma koji da joj je lik bio namenjen.

PROČITAJTE JOŠ: VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Zahvaljujući specifičnom šarmu, a pre svega velikom glumačkom daru, Seka je već godinama na samom vrhu srpskog glumišta. A on je rezervisan samo za velikane. U prilog ovome govore i mnoge nagrade. Tokom prethodnih decenija Seka dobila je mnogobrojna priznanja za izuzetna umetnička dostignuća.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! EVO kako izgleda MILICA PAVLOVIĆ kao JELENA MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA! (FOTO)

Bora Todorović i Seka Sablić u filmu „Maratonci trče počasni krug“

Zanimljivo je to da Seku Sablić nismo često gledali u ljubavnim scenama. Ni na velikom ni na malom ekranu. Osim famozne scene iz kultnog filma “Maratonci trče počasni krug”, reditelja Slobodana Šijana. Tada je kao Kristina vodila ljubav sa Borom Todorovićem (Đenka). Svi se sećaju njenog plivanja u jezeru i čuvenih replika: „Kupačice moja“ i „Šta to radiš, kume“.

PROČITAJTE JOŠ: Sledi veliki ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Aleksa će PREVARITI MILU! A evo i sa kim!

Pre i posle toga skoro da se Seka nije ljubila na filmu. Tokom snimanja serije NEMOJ DA ZVOCAŠ, u kojoj joj je partner Boro Stjepanović, prisetila se jednog njihovog poljupca. Tom prilikom otkrila je zašto u karijeri nema mnogo ljubavnim scena na bioskopskom platnu.

PROČITAJTE JOŠ: Posle filma i serije TOMA stiže film SILVANA!

– Odgovoriću vam kao Simka: “Vidi ti šta taj pamti, jedini poljubac, malo sutra”. Šalim se, ovo je zaista Simkin odgovor. Ali iskreno, ni Boro ni ja nismo često baš bili angažovani za ljubljenje. Kako onda, tako i danas.

Foto printscreen

Advertisement