Connect with us

Featured

Bojan Perić OTKRIVA – Hoće li biti VOJNE AKADEMIJE 6? A evo i u kojim serijama ćemo ga uskoro GLEDATI!

Published

on

Mladi srpski glumac Bojan Perić najpoznatiji po rolama u hit seriji Vojna akademija i medicinskom proceduralu Urgentni centar u intervjuu za Informer priznaje da mu je korona, kao i većini njegovih kolega, pauzirala karijeru, ali i da ne gubi nadu.

Pročitajte još Igra sudbine Vreme je da ADA POLUDI! ŠTA joj je to SOFIJA sipala u ČAJ?

– Pozorišta su dugo zatvorena, ali zato glumci imaju mnogo više vremena za druge projekte, pa je normalno da se mnogo više snima nego ranije. Uz to, pojavilo se nekoliko televizijskih stanica koje imaju svoju produkciju i gledaocima pružaju kvalitetan sadržaj. Što se mene tiče, ovog leta sam učestvovao u snimanju serija „Kamiondžije“ i „Drim tim“ i uživao sam u tome.

Pročitajte još UBICE MOG OCA 5 – Evo kada počinje snimanje nove sezone!

Govoreći o seriji Vojna akademija koja mu je donela nacionalnu popularnost, Perić je otkrio jednu sjajnu vest koja će, sigurni smo, oduševiti sve obožavaoce ovog serijala.

– „Vojna akademija“ je jedna od najdugovečnijih serija na ovim prostorima i postoji scenario za šestu sezonu – poručuje mladi glumac, dodajući da ne smatra da ga gledaoci ne vezuju isključivo za lik Danijela Stošića.

Pročitajte još HIT! EVO kako izgleda MILICA PAVLOVIĆ kao JELENA MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA! (FOTO)

– Stošić jeste lik koji najduže tumačim, ali trenutno se na televiziji emituje repriza serije „Jedne letnje noći“ i danima me na ulici oslovljavaju sa Dubravko. Dakle, važno je samo šta je trenutno aktuelno i ljudi će vas po tome prepoznati. Tako će biti i sa novim ulogama, kojih će sigurno biti.

Izvor Informer

Foto Promo

Advertisement