Connect with us

Featured

Igra sudbine 136. epizoda – utorak, 1. septembar: ŠOK! Lila će UBITI Donku? Aleksa IDE U ZATVOR?

Published

on

Igra sudbine 136. epizoda nadvladaće sve što smo do sada mislili da nas je iznenadilo u ovoj seriji. Lila besna kao ris „bije“ na sve strane ne bi li došla do informacije – gde je Donka. Zabrinuti, Ada, Vukašin, Višnja i Aleksa pokušavaju da je preduhitre i da ne dozvole da se njih dve susretnu.

Pročitajte još Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Za to vreme Sofija priprema čaj od kog bi Ada trebalo da poludi. Ipak, njen plan propada jer Višnja ispušta šoljicu. Ali ne propada i Adina osveta. Vreme je da Luka upozna svoju svekrvu, ali kao – Brzutku. Lažnu gataru koja je u dosluhu sa Sofijom zakomplikovala život svima. Da li je Sofija konačno poražena.

Pročitajte još Konačno je POZNATO! Evo o čemu se radi u SERIJI PEVAČICA! A evo i KADA stiže na TV!

Lila na prevaru dobija od Ivana Donkinu Adresu. Odlazi kod nje i preti joj pištoljem. U trenutku kada Aleksa stigne do Donke, već je kasno. Ona leži nepomična na podu, Lile nema, a Aleksa zove hitnu pomoć. Ipak, policija stiže prva i privodi Aleksu. Hapse ga jer je on osumnjičeni da je pucao na Donku.

Pročitajte još Bojan Perić OTKRIVA – Hoće li biti VOJNE AKADEMIJE 6? A evo i u kojim serijama ćemo ga uskoro GLEDATI!

Barem jedna dobra vest u narednoj epizodi biće ta da su se Luka i Una konačno upoznali. A izgleda se među njima rodilo i nešto više od poznanstva. Hoće li Luka i Una biti zajedno.

Pročitajte još UBICE MOG OCA 5 – Evo kada počinje snimanje nove sezone!

Foto Pintskrin

Advertisement