Connect with us

Featured

UBICE MOG OCA 5 – Evo kada počinje snimanje nove sezone!

Published

on

Ubice mog oca jedna je od serija koja je pogođena pandemijom korona virusa. Za snimanje pete sezone već je sve spremno. Osim uslova koji bi produkciji omogućili nesmetan rad. Kako je korona početkom godina veliki broj projekata stavila na led, koji se sada lagano topi – gužva pred kamerama je neminovna.

Pročitajte još SEKA SABLIĆ: EVO zašto me reditelji nikada NISU angažovali za LJUBAVNE SCENE!

Na lageru je bio veliki broj serija, a većina ekipa, (glumačkih i kreativnih) sebi je duplirala posao. To je slučaj i sa serijom Ubice mog oca. Nataša Drakulić, scenaristkinja ovog serijala, trenutno je angažovana i na projektu Pevačica. Kao što znamo, rad na Pevačici u kojoj glavnu ulogu ima zvezda Granda Milica Pavlović počela su nedavno.

Pročitajte još VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Ubice mog oca 5 – na udaru KORONE!

Zbog toga će Ubice morati da pričekaju svoj red. Očekuje se da će prva klapa serije u kojoj glavnu rolu igra Vuk Kostić pasti po okončanju Pevačice, a kao optimalan datum predviđa se kraj oktobra. To bi značilo da nas premijera serija očekuje početkom naredne godine.

Pročitajte još HIT! EVO kako izgleda MILICA PAVLOVIĆ kao JELENA MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA! (FOTO)

Ipak, kako je korona otpočetka 2020. svima izmenjala planove iz temelja, još je neizvesno, hoće li se i sa ovom serijom sve odvijati prema predviđenom planu. Za sada ćemo morati da verujemo dobroj sreći i nadi da će virus biti blagonaklon prema novim epizodama. A svi ih željno iščekujemo.

Za to vreme Pevačica dobija prve obrise. Ako je suditi prema prvim slikama Milice Pavlović, serija Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić – obećava. A hoće li se isto desiti i sa najpopularnijom srpskom krimi serijom – videćemo.

Pročitajte još Vesna Čipčić o nastavku serijala ŽIKINA DINASTIJA: Moja frau ELZA će vas ODUŠEVITI! Evo i zbog čega…

Foto Promo

Advertisement