Connect with us

Featured

HIT! Na TV Prva u OKTOBRU stižu SRPSKE MUĆKE – sitkom LJUBAVNI ZALOGAJI!

Published

on

Pročitajte još UBICE MOG OCA 5 – Evo kada počinje snimanje nove sezone!

Šta se desi kada dva druga odluče da na Dorćolu otvore restoran „na crno“, i u kakve ih sve budalaste i urnebesne situacije ova odluka dovodi, otkrićemo u oktobru kada se na malim ekranima zavrti novi sitkom „Ljubavni zalogaji“, prenosi Telegraf.rs, čije su novinarske ekipe posetile set serije u Mislođinu kraj Obrenovca.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Kako seriju potpisuje reditelj Milorad Milinković („Mrtav ladan“, „Crni Gruja“, „Nadrealna televizija“), publika već očekuje more zdravog i originalnog smeha, a da će tako biti obećava jedan od scenarista Ivan Jegorović i ceo tim scenarista Dragoljub Stojković, Ruzica Vasić, Sandra Vujović i Marija Gojković.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Stiže prva srpska MARVEL SERIJA! A evo i KADA!

– Kada smo pre nekoliko meseci Milorad Milinković, Vesna Stanković i ja kreirali seriju, dogovorili smo da ovo bude jedan nesvakidašnji sitkom, koji ne liči ni na jedan do sada. Neki govore o njoj kao o „srpskim Mućkama“, ali po tematici i dijalozima ona to sigurno nije. Možda jeste po težini, i to mi poređenje prija.

PROČITAJTE JOŠ Konačno je POZNATO! Evo o čemu se radi u SERIJI PEVAČICA! A evo i KADA stiže na TV!

– Radi se o dva druga koja otvaraju restoran u Beogradu, ali „na crno“, kako ne bi platili porez. Ta ih prevara uvlači u čitav niz smešnih i suludih sitaucija. Likovi su potpuno autentični, slične nismo gledali u nekim drugim formatima. Verujem da će od oktobra na TV Prvoj i televiziji Superstar svi oni gledaoci koji budu gledali „Ljubavne zalogaje“, u njima uživati –  kaže Jegorović, inače direktor Obrenovačkog pozorišta.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Na pitanje da li će radnja vrteti oko „srpske“ parole „snađi se“, scenarista odgovara da je tako.

– Upravo smo to hteli da prikažemo. Ljudima je nekada na prvi pogled lakše da muljaju i mute, a ne da rade kako treba. Ipak, ima ona narodna poslovica koja kaže „Preko preče, naokolo bliže“. Uvek kada se radi po pe-esu, onda sve bude kako treba. Naši likovi će polako doći do te spoznaje. Serija će imati zanimljiv tok.

Scenario je pravljen dugo i namenski, a kako kaže Jegorović, kada radite sa rediteljem kakav je Milorad Milinković, ništa nije lako i jednostavno.

Pročitajte još Bojan Perić OTKRIVA – Hoće li biti VOJNE AKADEMIJE 6? A evo i u kojim serijama ćemo ga uskoro GLEDATI!

 U Srbiju se kultura vraća na velika vrata. Obrenovac je centar kulture danas, s obzirom da smo tu prošle godine uspeli da okupimo prvo profesionalno pozorište za 160 godinapostojanaj opštine. Plejada glumaca, 10 premijera i ozbiljnih pozorišnih predstava obeležila je prethonu godinu, a sada smo otišli korak dalje, pa učestvujemo u koproduckiji serija i TV filmova.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Branka Pujić i Anđela Jovanović u drugoj sezoni serije SRPSKI JUNACI SREDNJEG VEKA u istoj ulozi. Evo o čemu je reč…

– I ovo nije jedini projekat. Od septembra će u Obrenovcu početi da se snima serija „Koleginice“, koja takođe okuplja sjanu ekipu. Novi film Milorada Milinkovića „Demokratija“ će delimično biti sniman u ovoj opštini, a od marta počinje još jedan sitkom „Karijeristi„, u kome će glavne uloge poneti glumci Obrenovačkog pozorišta. Biće to fantastičan projekat – obećava Jegorović.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

Što se pozorišta tiče, kaže da će ispoštovati sve mere koje je propisala Vlada, kako bi bili odgovorni i prema publici, i prema zaposlenima. Nada se da ponovnog prekida sezone neće biti.

Pročitajte još Goran Bogdan ODUŠEVLJEN srpskim SERIJAMA – Srbija je HOLIVUD za BALKAN!

Foto Internet

Izvor Telegraf.rs

Continue Reading
Advertisement