Connect with us

Featured

Igra sudbine 138. epizoda – četvrtak, 3. septembar: Sofija je konačno USPELA! Ada je POPILA ČAJ i POLUDELA! Ali…

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 137. epizoda! LILA UBIJA Donku! Aleksa ZAVRŠAVA u ZATVORU! Mili sledi još jedan VELIKI ŠOK! A evo i KOJI

Igra sudbine 138. epizoda napokon će ostvariti sve naše najgore strahove i slutnje. Došlo je vreme da Sofijin pakleni plan – stupi na delo. Mada joj je prvi put namera propala, Adin potez kada je razotkrila Božidarku kao gataru, Sofiju je samo još više ojačao u želji da joj dođe glave.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

Dok niko nije gledao, ona je u Adin čaj stavila opasne travke. Da bi sklonila sumnju sa sebe, podmetnula je Luki da odnese majci otrovan čaj. I ne sluteći šta će se dogoditi Luka Adi odnosi verujući da je Sofija imala dobre namere. Prevario se!

Pročitajte još Luka Raco, zvezda serije IGRA SUDBINE priseća se svog PRVOG dana u ŠKOLI! I evo KOGA NE MOŽE da ZABORAVI!

Ne znajući da je pod uticajem čaja koji je popila, Vukašin zatiče Adu u potpunom nervnom rastrojstvu…​

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Foto Promo

Advertisement