Connect with us

Featured

Luka Raco, zvezda serije IGRA SUDBINE priseća se svog PRVOG dana u ŠKOLI! I evo KOGA NE MOŽE da ZABORAVI!

Published

on

Ova školska godina po svemu se razlikuje od svih dosadašnjih, jer je zbog trenutne epidemiološke situacije u mnogo čemu drugačija. Obavezne maske, distanca, odeljenja podeljena u dve grupe, nastava u učionici ili online samo je deo spiska po kojem se razlikuje od ranijih. I nema veze da li krećete u prvi, treći, šesti ili pvi razred srednje škole, svi će ovi godinu pamtiti.

Pročitajte još HIT! Na TV Prva u OKTOBRU stižu SRPSKE MUĆKE – sitkom LJUBAVNI ZALOGAJI!

Ipak, s početkom svake nove školske godine “veterani” se podsete na to kako je izgledao njihov prvi školski dan u životu. Od toga šta su obukli, ko im je tog 1. septembra “držao strah”, s kim su seli u klupu, ime učiteljice, učionica, sve se to vrati u sećanje onih koji su školu već završili.

Pročitajte još Glumac Milan Caci Mihailović OTKRIVA za FILM I TV: Snimajući seriju SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA mislio sam da ću POGINUTI! A evo i kako…

Tako je i sa popularnim glumcem Lukom Raco, kojeg trenutno gledamo u seriji “Igra sudbine” na Prvoj, a koji se škole seća po nestašlucima, lepim druženjima, ali i prvim simpatijama.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

– Jedva sam čekao taj prvi dan škole, osećao sam i nesigurnost, jer je sve novo, ali kako sam ušao u školu, sve je nestalo. U sećanje mi se vraća učiteljica Ružica u “Alasu”, ali i svi divni drugovi iz odeljenja. Bilo je tu i simpatija, zaljubljivanja i mnoštvo lepih uspomena. Sa generacijom ’91. bilo je divno deliti školske dane – istakao je Luka Raco.

Pročitajte još Goran Bogdan ODUŠEVLJEN srpskim SERIJAMA – Srbija je HOLIVUD za BALKAN!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement