Connect with us

Featured

Igra sudbine 137. epizoda! LILA UBIJA Donku! Aleksa ZAVRŠAVA u ZATVORU! Mili sledi još jedan VELIKI ŠOK! A evo i KOJI

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 137. epizoda – sreda, 2. septembar: Sofija izbacuje MAJKU iz KUĆE! Ali to nije SVE! Adi je PORUČILA OVO!

Naredna epizoda serije Igra usdbine doneće nam neočekivani zaplet. Sve je počelo kada je Lila od akademika Markovića saznala da je njen najveći neprijatelji, lažna baronica Donka Desaeli u zemlji. Ali i da njeni najbliži među kojima su Ada, Višnja, Vukašin, pa i Luka i Aleksa upoznati sa tom činjenicom.

Pročitajte još Milica Pavlović, junakinja serije PEVAČICA otkriva za FILM I TV šta joj se više dopada PEVANJE ILI GLUMA! Njen odgovor SVE je IZNENADIO!

Besna odlazi kod Ivana i ucenjuje ga. Traži od njega Donkinu adresu, a zauzvrat će mu dati odobrenje da se on i Ada možda jednog dana i venčaju. Nažalost, Ivan je pristao na taj pakleni dogovor.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Nesrećna Lila odlazi kod Donke i napada je. Ponela je pištolj i nije se ustezala od toga da puca u nju. Uplašena ove Vukašina kako bi mu priznala da je iz nehata ubila Donku, ali da je odmah pozvala policiju. Oni i ne slute da je zbog njenog čina uhapšen nedužni Aleksa. Kako će se Mila izboriti sa ovim novim velikim ŠOKOM?

Pročitajte još HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

U međuvremenu Matija shvata da se Zvonimir zbližio sa Brunerom i to ga veoma zabrinjava. Šta se krije iza svega?

Pročitajte još Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Foto Promo

Advertisement