Connect with us

Featured

Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U seriji „Pevačica“ gledaćemo i sjajnog glumca Miloša Timotijevića, koji je svoje glumačko umeće pokazao u mnogim domaćim filmovima i serijama, ali i za inostrane produkcije. U „Pevačici“ Miloš tumači ulogu emotivnog partnera devojke oko koje se odigrava radnja serije, a nju glumi estradna zvezda Milica Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO! Počelo snimanje serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA, evo ko igra glavne uloge…

Milica Pavlović i ja, još uvek nismo imali zajedničke scene, jer one tek dolaze. I pored toga zajedno smo na setu. Milica je jedna divna, mlada žena, talentovana i vidim da će saradnja sa njom biti jedan lep put koji tek treba da prođemo. Važno mi je i da ona ima sluha za svaku kritiku i da želi da uči – kaže Miloš Timotijević o partnerki iz serije.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

A o seriji koju već duže vreme prate kontroverze kaže:

– U pitanju je jedna veoma neobična serija, žanr koji se kod nas nije previše koristio. Često sam u intervjuima isticao da mi je žao što tog žanra nema kod nas, sada imam priliku da zaigram u tom žanru. Drago mi je što sam deo ovog projekta i što ću odigrti jednu ulogu koja mi sada nije nuđena i veoma mi je drago što ću sarađivati sa rediteljem Milošem Kodemom sa kojim se već dugo poznajem.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 136. epizoda ŠOK! Lila će UBITI Donku? Aleksa IDE U ZATVOR?

Predstavljanje-serije-Pevacica---Milos-Timotijevic,-Nikola-Rakocevic-i-M..

Gledali smo vas, između ostalog, u „Južnom vetru“, „Besi“, „Vojnoj akademiji“, a stižu „Pevačica“, „Kralj“. Postižete li sve?  

– Snimanje dve serije na kojima sam radio je gotovo, sad se zahuktavamo na snimanju „Pevačice“. Zadovoljan sam zbog toga što radim, kao i projektima na kojima radim. Osećam zahvalnost što imam mogućnost da se bavim svojim poslom, jer nije tako lako u ovoj zemlji raditi. Iako je ekspanzija serijske produkcije, nemaju sve kolege mogućnost da se pojave u ovako velikim projektima.

Da li ekspanzija serija može da bude i kontraproduktivna?

– Nikako u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo. U vreme ove pandemije, pogotovu tokom vanrednog stanja, publika je jedini beg od stvarnosti i imala uz televiziju. Da li će gledati serije, filmove, sport, pa čak i rijaliti programe ko želi, lični je izbor.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Stiže prva srpska MARVEL SERIJA! A evo i KADA!

Pevacica Milos Timotijevic

Ipak, ponuda je bogata. I žanrovski i kada su televizije u pitanju.

– Izašlo se iz tog RTS okvira serijskog programa, „Srećnih ljudi“, „Gore dole“, „Porodično blago“. Da se ne lažemo, igrao sam u njima sa velikim uživanjem, ali izašlo se iz tih TV okvira. Svetska produkcija TV serija nametnula je novi pristup, to se još dogodilo od „Sopranovih“ pa na dalje. Publika želi da gleda serije, duže ste uz te junake, nego tokom filma. Jedna priča se razvija na različite načine i imate mnoge mogućnosti, dok kod filma priča staje u sat i po, dva.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

Serijom vi ulazite u domove gledalaca, a za film morate da ih privolite da odu do bioskopa, zar ne?

– Ima i toga. Ipak, kada je dobar film, onda publike ima. Primer za to je recimo „Južni vetar“ koji je imao više od milion gledalaca, a seriju je po epizodi pratilo oko dva miliona gledalaca. „Rič“ je, ma kako taj anglosaksizam rogobatno zvučao, mnogo veći preko televizije, pogotovo kada se neka serija emituje  na nacionalnoj frekvenciji.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement