Connect with us

Featured

Igra sudbine 155. epizoda – petak, 2. oktobar: Stižu novi likovi! Vreme je da UPOZNAMO inspektorku STANU DŽELATOVIĆ! Koga je ONA došla da HAPSI?

Published

on

Nakon žestokog uvoda u večerašnjoj epizodi Igra sudbone 155. epizoda donosi nam vrhunac ove nedelje. Ali o tome ćemo malo kasnije. Za početak – da rezimiramo.

Pročitajte još Igra sudbine 155. epizoda – petak, 2. oktobar: ŠOK! Sofija i Matija imaju NOVI PLAN! Udariće ADU tamo gde je NAJVIŠE BOLI! Evo KOME…

Luka saziva zbor radnika. Želi da započne istragu o trovanju Matije. Dijana sa oduševljenjem prihvata igru i Sofiju Sofke proglašava za prvog osumnjičenog. Ali ovu zabavu prekida Bruner koji saopštava – u bankrotu ste. Dok Luka i Aleksa saznaju detalje Brunerove pretnje Strahinja i nada otkrivaju sjajne vesti – ne samo što saopštavaju svima da su u vezi, već Nada otkriva da je rekla Strahinji da je otac deteta. A da li će se zbog toga svi obradovati? Videćemo u nastavku.

Pročitajte još Jana Milić Ilić oduševljena ulogom u seriji JUGOSLOVENKA – Konačno glumim ZLOBNICU! Za FILM i TV OTKRIVA: Evo kada stižu ISTINE I LAŽI 4!

DEBELJKA NEĆE OBRADOVATI VEST DA JE STRAHINJA OTAC NADINOG DETETA!

Lila upoznaje Marinka Komarčevića i zbunjena sličnošću Marinka i Komarca odlučuje da pita Vukašina da joj razjasni haos koji joj se odvija pred očima. Jedna sumnjiva sitnica Lili je dovoljna da poveže kockice. Komarac i Marinko su braća. Vukašin ovu veliku tajnu u epizodi 155. otkriva i Komarcu. Šta će se dalje događati u ovom zanimljivom raspletu jedva čekamo da vidimo.

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE “počistili” KONKURENCIJU! Evo koliko GLASOVA su dobili kao GLUMAČKI PAR 2020!

Mudra i lukava Sofija nagovara Luku da se još jednom okrene protiv Alekse, ovog puta navodeći ga da pomisli da je on Brunerov plaćenik, Nije Luka jedini koji će morati da igra Sofijinu novu igriicu. U narednoj epizodi Sofija će Matiji morati da ponudi ultimativni plan – okriviti Lilu da je trovačica Ade i Matije, tako što će joj podmetnuti lekove koje je Sofija nabavila od apotekara. Hoće li im upaliti ovaj plan.

Pročitajte još Milica Milša, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV otkriva ŠTA bi radila da dobije SNAJU kao što je SOFIJA ŠUBAREVIĆ!

Veliko finale ove nedelje upotpuniće i prvo od dva nova glumačka pojačanja. Reč je o glumici Mini Lazarević koja u svojstvu stroge i opasne inspektorke Stane Dželatović. A kome će Stana biti Dželat, saznaćemo USKORO!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement