Connect with us

TV

Nagrade u rukama reportera „EXPLOZIVA“ – Dejan Vučenović dobio GRAND PRIX

Published

on


Na poznatom regionalnom festivalu TV minijature „Press vitez“, koji je održan u Zrenjaninu, redakcija emisije Exploziv postigla je izuzetan uspeh. Od ukupno dvadeset dve nagrade, Exploziv je osvojio pet, među kojima i jednu glavnu nagradu – Grand prix Press vitez 2020. Prestižnu nagradu u kategoriji dokumentarnog programa osvojio je novinar i urednik emisije Exploziv Dejan Vučenović za dokumentarni film „Život sa trubom“.

Pročitajte još SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Zlatna medalja Press vitez 2020 pripala je novinarki Leni Sladojević za dokumentarni film „Kobišnica Bukovče“. Srebrnu medalju osvojila je Jasna Đurović za dokumentarni film „Betmen“, dok je Bojana Katić osvojila bronzanu medalju za film „Pater Noster“. ​Snimatelj Marko Kostić osvojio je zlatnu medalju za kameru, za dokumentarni film „Život sa trubom“.

Exploziv Marko Kostić, Dejan Vučenović, Jasna Đurović, Lena Sladojević i Bojana Katić

Pročitajte još ŠOK! Milica Milša, Ada Kanački iz serije IGRA SUDBINE dobila KORONU. Stanje OZBILJNO – ima upalu pluća i VISOKU TEMPERATURU! Podrška stiže sa svih…

Novinar Zoran Maksimović dobitnik je dva novinarska priznanja za reportaže objavljene u Explozivu na Prvoj televiziji. Na regionalnom festivalu televizijskih minijatura „Press vitez“ u Zrenjaninu nagrađen je specijalnim priznanjem za dokumentarni program, za priču „Trn u nozi na dugačkom putu“.

Pročitajte još TOP 7 NAJVEĆIH TAJNI filma KO TO TAMO PEVA! OVO niste znali o KULTNOM HITU!

I na jubilarnom 25. festivalu reportaže i medija Interfer dodeljene su nagrade redakciji Exploziva. Nagradu je dobila Maja Obradović za televizijsku reportažu o zloglasnom logoru Lora u Splitu. Nagrada za najbolju selekciju televizijskih reportaža otišla je takođe u ruke redakcije Exploziva.

Foto PROMO



Advertisement