Connect with us

Featured

Miodrag Radonjić: ODLAŽEMO prikazivanje filma HOTEL BEOGRAD! Evo i za KAD… JUŽNI VETAR čeka ista sudbina?

Published

on

Miodrag Radonjić opčinio je publiku kao Baća u filmu i seriji “Južni vetar”. O ulozi koja ga je proslavila glumac smatra da su gledaoci tek u seriji mogli malo bolje da upoznaju njegov lik.

– Baća je u seriji dobio mnogo više prostora, pre svega u tom dramaturškom smislu. Samim tim sam i ja kao glumac koji je već na neki način zamislio i tumačio tu ulogu u filmu, imao priliku da ga još dodatno prikažem. Upoznali smo sve njegove osobine i još dodatne neke strane koje nismo videli u filmu. U tom smislu trudim se da generalno bilo kojoj ulozi ne pristupam jednoslojno. Verujem da u životu ne postoji čovek koji nema tamnu i svetlu stranu. U svakoj ulozi trudim se da pronađem i jednu i drugu – rekao je Miodrag Radonjić.

OTKRIVAMO SVE DETALJE IZ POSLEDNJE 12. EPIZODE SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2

Glumac otkriva da lik Baće u nastavku filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” neće imati veliki razvoj, jer se radnja bazira na svega dva, tri dana.

Miodrag Radonjic Juzni vetar 2 Ubrzanje
Miodrag Radonjić u filmu „Južni vetar 2: Ubrzanje“

– U pitanju je otmica i potera. Film je jako dinamičan, pun je ritma. Mislim da će biti odličan. Nema prostora da bi našim likovima mogle da se dešavaju velike lične drame. Postoji glavna drama koja se odigrava između Maraša i njegovog brata, kao i njegove žene. A što se tiče Baće, on će Maraša i dalje pratiti u stopu. Ostaće njegova verna desna ruka – otkrio je Radonjić u emisiji “Među nama”.

12 REČI – Pogledajte TREJLER za novu krimi seriju koju ćete OBOŽAVATI! Evo KADA i GDE počinje da se prikazuje (VIDEO)!

Film “Hotel Beograd”, u kojem je ponovo zaigrao sa Milošem Bikovićem, imao je premijeru početkom marta u Sava centru. Zbog proglašenja pandemije, njegovo dalje prikazivanje u bioskopima je stopirano. Najavljena je i istoimena mini-serija, koja je trebalo da se emituje ove sezone na kanalu Superstar TV, ali i ona odložena sve dok se film ne “izvrti” u bioskopima.

JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

– Siguran sam da ćemo film “Hotel Beograd” prikazati u bioskopima čim se steknu uslovi. Miloš Biković i ja smo sa srpske strane producenti filma i naša procena je da još nije vreme za njegovo prikazivanje. Ja bih voleo da to bude na proleće. Videćemo da li će biti moguće. A ako ova situacija potraje, možda ćemo čekati jesen. Film nema rok trajanja da bi se pokvario ako ne bude odmah prikazan. Mislim da će “Hotel Beograd” imati pravu bioskopsku distribuciju jednog dana – smatra Miodrag.

HIT! TOM KRUZ je SRBIN! A evo i KAKO! Nećete VEROVATI, ali prezivao se na IĆ!

Budući da “Hotel Beograd” još čeka da bude prikazan u bioskopima, postavlja se pitanje hoće li premijera filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” biti u februaru. Nema sumnje da će korona i u tom slučaju diktirati pravila. Jer, filmadžijama verovatno nije u interesu da zbog mera opreza film prikazuju u polupraznim salama. Pogotovo ne “Južni vetar” od koga se očekuje da ponovo obori rekorde gledanosti.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement