Connect with us

Featured

Igra sudbine 178. epizoda – ŠOK! MATIJA napada LUKU! Optužuje ga DA VARA SOFIJU! UHVAĆEN JE!

Published

on

Igra sudbine 178. epizoda napraviće haos…

OLJA LEVIĆ je jedna od najzgodnijih glumica, a tek da VIDITE njenu SESTRU! Kao da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

Igra sudbine 178. epizoda uz ona očekivana iznenađenja doneće nam i šokove kojima se nismo nadali. Ok, sve smo rezimirali. Cole će morati da ostane u braku da bi Katarinu Stana ostavila na miru. Una pomaže Mili da oslobode Debeljka. Dokazi su tu, samo ih treba naći. Jedino što ni Una ni Mila ne znaju da im je Janko na tragu.

ŠOK! Šta nam donose nove epizode serije IGRA SUDBINE? Luka i Aleksa će se POMIRITI?

Za to vreme – Bruner dobija informaciju. Njegovo preuzimanje Kan Holdinga ide u dobrom pravcu. Donka je uposlila sudiju Milorada, ali od obnjavljanja njihove ljubavi – nema ništa. Donka ne želi da je zatekne šok u krevetu. Priznaćete, sasvim opravdano.

ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

Sofija veruje da je Ada ubeđena da je ona sada heroj budući da je spasla Nadu i pozval hitnu pomoć. Osim što joj Ada ne veruje ni reč. Saterala ju je u ćošak i rešena je da ovoj zmiji „presvuče“ zmijsku kožicu. neće se tako lako izvući – Ada je rešila da obezglavi sve Sofijine laži. A onda i nju.

OTKRIVAMO – ZAŠTO Sofija MRZI OCA? Kakvu joj je to UŽASNU STVAR uradio kad je bila MALA!

I za kraj – najveći šok. Sofija će od Ade dobiti loše vesti, ali od Matije ODLIČNE. Matija je slučajno zatekao Luku i Unu na sastanku. Shavtio je da se među njima nešto dešava. Namirisao je – ljubav. Upravo ono što je Sofiji potrebno da Luku optuži za neverstvo. I da traži – RAZVOD.

Foto Printskrin

Advertisement