Connect with us

Featured

Igra sudbine 179. epizoda – KOMARAC je PAO! Uboden je NOŽEM u STOMAK! Kakve veze DEBELJKO ima sa tim?

Published

on

Igra sudbine 179. epizoda očekuje nas u petak, 13. novembra na TV Prva…

Pročitaj još: TUGA do neba! Još jedan junak serije SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA nas je napustio. I tako… ostade sam RADAŠIN…

Mada se naizgled čini da su se bure smirile, Igra sudbine 179. epizoda, bez mnogo dvoumljenja, pokazaće nam da nije tako. Tića će od Strahinje saznati veoma loše vesti. A tiču se Pančete. Za to vreme, Nada prolazi kroz veoma težak period. Poverava se Mili da stalno zamišlja svoju nerođenu bebu i pita se na koga bi ličila.

OTKRIVAMO sve o FINALU drugog ciklusa serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! SAZNAJ da li će biti 3. SEZONE!

Od kada je preuzeo privremenu funkciju menadžera kluba, Ivan počinje da zavodi red i ukida „na račun“ kuće, a to mnogim gostima neće lako pasti. Pretpostavljate jedna od onih koji su najčešće koristili ovu uslugu jeste baronica Donka Desaeli. Čini se da Ivan nije svestan kakvog neprijatelja će sebi navuću na vrat.

IGRA SUDBINE u problemu zbog korone. OTKRIVAMO da li će biti PREKINUTO emitovanje serije!

Vukašin planira da pošalje Svica u posetu bratu u zatvor kako bi ga nagovorio da preuzme ulogu zaštićenog svedok. On i ne sluti da je preduhitren, i da ga u zatvoru čeka veliko iznenađenje. Komarac je završio sa nožem u stomaku i to na Debeljkove oči. Ko stoji iza ovog napada i zašto su krenuli baš na Komarca? Možda je to pretnja Debeljku?

OTKRIVAMO: Evo kada stižu “KAMIONDŽIJE” na RTS! (VIDEO)

Foto Promo

Advertisement