Connect with us

Featured

OTKRIVAMO sve o FINALU drugog ciklusa serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! SAZNAJ da li će biti 3. SEZONE!

Published

on

“Državni službenik” ulazi u finale druge sezone, koje nas očekuje ovog vikenda, 14. i 15. novembra, od 21 čas na Superstar TV kanalu. Iza nas su epizode pune akcije sa neočekivanim i dramatičnim obrtima. Nakon mesec dana došlo je vreme za neočekivani rasplet sezone kada će mnoge teške istine izaći na videlo.

Reakcije gledalaca na drugu sezonu su sjajne i dovoljno je reći da posle svake epizode društvene mreže “gore” od pozitivnih komentara. Poput onog da je “Državni službenik” najbolja domaća serija u rangu sa mnogim svetskim produkcijama.

Pročitajte još: Državni službenik sezona 2, epizoda 11 – Lazar priznaje Bakraču SVE!

Neverovatna popularnost sezone rezultat je veoma inteligentnog scenarija, vrhunske režije i sjajne glumačke ekipe. Upravo to je publiku ostavljalo prepunu utisaka, dopuštajući joj da verno upoznaje likove i stvara svoj sud o njima i njihovim postupcima.

Pročitajte još: Državni službenik sezona 2, epizoda 12 – Gde je LIDIJA?

Nikola Rakočević u seriji „Državni službenik“

Pored već poznatih starih likova, jedan novi, Stefan, zadobio je posebnu pažnju i pohvale gledalaca. Ovog inteligentnog i lukavog negativca tumači Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku „Zvezdu u usponu“ na Berlin film festivalu 2014. godine.

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Evo kada stižu “KAMIONDŽIJE” na RTS! (VIDEO)

Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić. On u seriji glumi glavnog lika Lazara, a koji je naklonost domaće publike osvojio još u prvoj sezoni. Činjenica da u ekipi imate dva glumca koji su u svojim generacijama uvršteni među deset najboljih mladih glumaca Evrope, čini glumačku postavu serije “Državni službenik” posebnom.

Pročitajte još: Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

Pored njih, nemerljiv doprinos uspehu serije svojim talentom i vrhunskim glumačkim umećem dali su i drugi glumci. Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Milena Radulović, Aleksandar Berček i Petar Benčina su samo neki od njih. Zahvaljujući svima njima, likovi serije, pripadnici Službe, kao i oni koji rade protiv nje, postali su miljenici publike.

Uzbudljivo finale druge sezone serije „Državni službenik“

Pročitajte još: Goran Bogdan nominovan za nagradu OSKAR. A nećete verovati koji naš glumac je trebalo da odigra ulogu u filmu OTAC!

Nastavak ove akcione drame, u produkciji “Telekoma Srbija” i “Filma danas”, nadmašio je sva očekivanja. Zato ne čudi što svi sa nestrpljenjem čekaju predstojeći vikend na Superstaru. Tada će u raspletu sezone saznati šta će se na kraju desiti sa situacijom u Službi, kao i sudbinama Lidije, Stefana, Lazara i njegove porodice.

Pročitajte još: Mama i tata se igraju rata – FINALE, 10. epizoda (nedelja): ŠOK! Veljko priznaje Dejanu da Jadranka čeka njegovo dete!

Finale sezone mnoge će ostaviti bez teksta, ali ono svakako neće zadovoljiti apetite publike čiji se zahtevi za sledećom, trećom sezonom “Državnog Službenika” već sada veoma glasno čuju.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement