Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE nije prva serija u kojoj su igrale MILICA MILŠA i SANDRA BUGARSKI. U ovoj su bile RIVALKE! Pogledajte kako su se SVAĐALE (VIDEO)

Published

on

“Igra sudbine” je spojila dve dobre prijateljice, glumice Milicu Milšu i Sandru Bugarski. Obe su prvakinje Beogradskog dramskog pozorišta. Često su bile partnerke jedna drugoj na sceni, a publika ih već godinu dana sa uživanjem gleda na malom ekranu. Kao Ada Kanački i Marica Pančetović Pančeta oduševile su gledaoce, a njihove zajedničke scene tokom čuvenog “čaja u pet” uvek se sa nestrpljenjem očekuju.

Međutim, “Igra sudbine” nije prva serija u kojoj su igrale naše popularne glumice. Mlađim gledaocima verovatno nije poznato, ali nešto stariji pamte njihove urnebesne scene iz humorističke serije “Hotel sa 7 zvezdica”. Obe su bile u glavnoj glumačkoj postavi i glumile su ljute rivalke.

Igra sudbine 178. epizoda – ŠOK! MATIJA napada LUKU! Optužuje ga DA VARA SOFIJU! UHVAĆEN JE!

Milica Milša je bila sekretarica generalnog direktora Verica, prava opasnica, kakvu je znamo iz serija Siniše Pavića. A Sandra je glumila vrcavu i sarkastičnu sobaricu Cicu. Moglo bi se reći Pančetu iz mlađih dana. Njihove česte svađe bile su glavna okosnica serije. A kako je to izgledalo, možete da pogledate na snimku koji sledi.

Sandra Bugarski i Milica Milša u seriji „Hotel sa 7 zvezdica“

ONA je NAJVEĆA zvezda serije IGRA SUDBINE! Tako je odlučila publika. EVO o kojoj glumici je reč…

“Hotel sa 7 zvezdica” je srpska televizijska serija iz 2002. godine. Realizovala ju je produkcijska kuća “Prizor”, a premijerno je emitovana na televiziji Pink. Trenutno se emituje na kablovskom kanalu Pink serije. Ima 30 epizoda. Serija predstavlja kombinaciju komedije i misterije i kroz nju je prošao veliki broj poznatih glumaca i ličnosti.

Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

Naziv serije je asocijacija na sedam glavnih likova, sedam radnika starog beogradskog hotela koji je stecište sumnjivih tipova i paravan za razne mutne poslove. Zaposleni pokušavaju da odole radoznalosti finansijske policije, a upravnik se trudi da sačuva fotelju. Uz razne zgode i nezgode, kroz hotel defiluje čitava galerija prevaranata, lažnih milionera i lovaca u mutnom.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement