Connect with us

REALITY

OTKRIVAMO zašto je MILOŠ BIKOVIĆ visio iz HELIKOPTERA i rizikovao život! (VIDEO)

Published

on

Miloš Biković je pre nekoliko dana bacio u trans dva miliona svojih pratilaca na “Instagramu” neobičnim potezom. Naime, naš proslavljeni glumac je snimao scenu u helikopteru. A u jednom trenutku je sa velike visine pozdravio masu koja ga je čekala dole.

“Instagram” profil Miloša Bikovića “preplavili” su komentari na kojima fanovi pišu kako je to bio veoma hrabar potez. Bilo je i onih koje je tim činom isprepadao, iako su sigurno bile preduzete sve mere opreza kako mu tom prilikom nešto ne bi krenulo po zlu.

Pročitajte još: VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

Mada su mnogi mislili da je ova scena nastala za potrebe novog filma ili da je Miloš Biković spontano pozdravio okupljene fanove, razlog je druge prirode. Scena je bila planirana i deo je nove reklame, koju je Biković snimio za potrebe jednog ruskog telefonskog operatera čiji je promoter. Reklamu možete da pogledate u nastavku teksta.

Pročitajte još: Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE se SKINUO do GOLE KOŽE! Žene će POLUDETI kada ga VIDE! Samo za PUNOLETNE

Osim što važi za najpopularnijeg i najplaćenijeg glumca u Rusiji, Miloš je i jedno od najuposlenijih reklamnih lica. Mada je bio slavan i pre komedije “Sluga”, koja je proglašena za najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije, Bikoviću je posle ovog bioskopskog hita skočila i cena honorara.

Pročitajte još: JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Na KOGA će MARAŠ morati DA KRENE da bi ZAUZEO TRON? Šokiraćete se kada VIDITE!

Za angažman našeg proslavljenog glumica reditelji su morali da izdvoje 250.000 rubalja, odnosno 3.100 evra, koliko staje jedan snimajući dan junaka filma “Južni vetar”. Verujemo da mu je cena posle „Sluge“ još više skočila i da će za naredni film producenti morati još više da odreše kesu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement