Connect with us

Featured

Igra sudbine OBRAČUN! Sofija PROVOCIRA, a EVO šta joj je MILA ODGOVORILA! Olja Lević bez DLAKE na jeziku!

Published

on

Zvezde serije Igra sudbine, glumice Matea Milosavljević i Olja Lević pozicionirale su se poslednjih meseci među najpopularnije i najomiljenije mlade glumice. Njihe Sofija i Mila, jedna oštrokondža, a druga dobra vila privlače gledaoce pred male ekrane od utorka do petka svake večeri na TV Prva. Međutim, njih dve prave haos i na društvenim mrežama.

Igra sudbine 181. epizoda – UNA je u velikoj OPASNOSTI! Matija SVE ZNA! Želi da je zauvek UĆUTKA! OVO mu je PLAN!

Glumice su svakodnevno aktivne na svojim Instagram nalozima. Ne samo što objavljuju nove fotografije, već jedna drugoj često i komentarišu objave.

Tako je Matea nedavno na fotografiji zauzela veoma provokativnu pozu, i to na stolu, u izazovnoj odevnoj kombinaciji. 

I dok joj muškarci neprestano udeljuju komplimente putem društvenih mreža, ovoga puta je objavu komentarisala koleginica Olja Lević, njega glavna rivalka u seriji „Igra sudbine“.

MINA Lazarević kao STANA pravi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Ali do JUČE je živela pravu DRAMU! OVO niko ne bi PREŽIVEO! Pogledajte o čemu je reč…

Publika često poistovećuje glumce sa njihovim likovima i obožavaoci ne mogu da poveruju da se Olja i Matea privatno druže. Međutim, Oljin komentar ispod Mateine nove fotke to i potvrđuje.

„Grrrr“, napisala je Olja, aludirajući da Matea izgleda kao prava „mačka“!

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Foto Printskrin

Advertisement