Connect with us

Featured

Igra sudbine 181. epizoda – ŠTA je to KOMARAC tražio od VUKAŠINA? Sledi nova UCENA! Ada je POLUDELA!

Published

on

Igra sudbine 181. epizoda – UNA je u velikoj OPASNOSTI! Matija SVE ZNA! Želi da je zauvek UĆUTKA! OVO mu je PLAN!

Igra sudbine 181. epizoda na programu je u sredu 18. novembra od 21.00 na TV Prva. Nova epizoda donosi nam nove avanture, a od ovih će vam se – zavrteti u glavi.

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Nakon što je doživela skoro pa infarkt posle Tićine prosidbe Pančeta je svoje muške obožavaoce postavila na svoje mesto. Uz svas bih se samo za žensko udala – odbrusila im je Pančeta. Kasnije kada je ostala nasamo sa Ivanom, on joj je skrenuo pažnju da bi bilo bolje da Nadi kaže istinu kako se ne bi pravio dalji haos.

VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

Ada je otkrila svoje planove Mili i nadi. Ona je istovremeno sredila devojkama da posete Debeljka, a on je Mili tada otkrio veliku tajnu – neko pokušava da ih ubije, jer je on video nešto što nije smeo. U narednoj epizodi Mila će ovo saznanje podeliti sa nekim kome najviše veruje. Šta mislite o kome je reč? Mi ciljamo na Vukašina…

KAMIONDŽIJE 3 – TOP 10 činjenica o seriji koje do sada NISTE ZNALI! Koliko se Baja i Žića razlikuju od Paje i Jareta?

Obračun Une i Matije se zahuktava. Mada je mislio da će se lako rešiti bivše školske ispostavilo se da Una nije tako mek orah. Čini se da će Matija ovog puta na njenoj tvrdoj „kori“ – slomiti zube. Čak mu ni Luka ne veruje u njegovu novu manipulaciju da  Una širi priče da su u vezi. Čini se da se Luki to čak i dopada.

Igra sudbine OBRAČUN! Sofija PROVOCIRA, a EVO šta joj je MILA ODGOVORILA! Olja Lević bez DLAKE na jeziku!

Komarac je zaštićeni svedok. Da bi prihvatio tu ulogu, imao je dva uslova. I oba je želeo da saopšti Vukašinu. Jedno će nas sve posebno šokirati. A svi znamo o čemu je reč. Odnosno – o kome. Zbog čega će se Ada uzbuditi i zašto će usplahirano povikati – Ne dam Višnju! A ona je sve čula.

Foto Promo

Advertisement