Connect with us

Featured

MAMA I TATA SE IGRAJU RATA – Gordan Kičić OTKRIVA za FILM i TV da li će se snimati 2. SEZONA

Published

on

“Mama i tata se igraju rata”, nova domaća serija koju smo do nedavno gledali na RTS 1, osvojila je milione gledalaca. A sve je počelo sa filmom “Realna priča”, koji je kao scenarista i reditelj potpisao Gordan Kičić. Premijera je održana 12. novembra prošle godine u Sava centru, a dva dana kasnije film je stigao u bioskope širom Srbije. Uz režiju i scenario ime Gordana Kičića stoji i uz glavnog lika filma, ali i producenta.

Rizik koji je preuzeo isplatio se, a to je već moglo da se vidi na zadovoljnim licima gledalaca po napuštanju bioskopa. To mu je dalo vetar u leđa da film nastavi serijom koju smo nedavno gledali vikendom na RTS 1.

Pročitajte još: OVO su SRPSKI kandidati za OSKARA! Najveću ŠANSU za pobedu IMA film…

Serija “Mama i tata se igraju rata” od 12 epizoda nisu klasičan nastavak filma. Prema rečima idejnog tvorca Gordana Kičića, posebna je celina koja se donekle naslanja na film.

Realna priča Mama tata igraju se rata Gordan Kičić
Junaci serije „Mama i tata se igraju rata“

– Seriju mogu da prate i oni koji film nisu gledali – najavljivao je Kičić, dok je tih dana stigla i sjajna vest da je “Amazon Prime” na svoju online platformu uvrstio film “Realna priča”.

Pročitajte još: HIT! JALA BRAT i BAĆA iz filma JUŽNI VETAR 2 imaju ISTU FRIZURU! OTKRIJTE – KO je KOGA ISKOPIRAO?

Serija „Mama i tata se igraju rata“ stekla je mnogobrojne gledaoce, koji se nadaju i drugoj sezoni. A da li će nastavka biti, za portal FILM i TV otkriva Gordan Kičić:

Pročitajte još: HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

– U pregovorima smo za nastavka snimanja serije – najavio je Gordan. – Punom parom radimo na tome i posebno mi je drago što su i film i serija naišli na sjajan odziv kod publike. U pregovorima smo i da se serija nađe na platformi “Amazon Prime”.

Pročitajte još: VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

Tokom razgovora sa glumcem, koji je podjednako osvojio i pozorišnu i TV publiku, stekli smo utisak da ga zanima šta je to što bi gledaoci voleli da vide u nastavku. Gordan Kičić, koga znamo kao Sumpora iz filma “Kad porastem biću Kengur”, Kaluđera iz serije “Senke nad Balkanom”, a koji je i stalni član ansambla Pozorišta “Atelje 212”, pred velikim je iskušenjem za nastavak serije.

Pročitajte još: Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

Pita se da li bi njegov lik Veljko Radisavljević trebalo da uspe u inostranoj produkciji ili ne? Kako će i da li će nastaviti zajednički život sa Jadrankom (Nina Janković Dičić), ćerkom Vidom (Lena Lazović) i bebom koja je na putu? I kako će se razvijati njegov odnos sa prijateljima Ćuftom (Nebojša Ilić Cile) i Mikijem (Vojin Ćetković)?

Pročitajte još: IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

I dok Gordan Kičić pregovara oko nastavka snimanja, nama ostaje da čekamo pozitivan ishod kako bismo mogli da uživamo u novim epizodama.

Piše Jovana Vukašinović / Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement