Connect with us

Featured

Igra sudbine 184. epizoda – SLEDI POTPUNI HAOS! Mila će da OČERUPA ŽAKLINU? I to pred SVIMA! Ali ni ŽAKLINA nije mala MACA!

Published

on

Opa, opa, OPA! Igra sudbine pogodi nas ko iz topa! Igra sudbine 184. epizoda zapaliće vatre koje se neće tako lako ugasiti. Jedan lopovski tandem je IZA REŠETAKA! Debeljku se smeši sloboda, ali najvažnije nije nijedno od toga. Već… Da krenemo redom. Mila i Žaklina spremaju nam HAOS!

IGRA SUDBINE – TOP 3 najveća LJUBAVNA IZNENAĐENJA! LUKA i MILA će se POMIRITI?

Konačno se sve saznalo. Komaraca je navodno mrtav. Višnja u nesvesti. A Marinko očajan. Vukašin i Ada znaju o čemu je reč, a i Tića sluti da nije sve onako kako se čini. Ipak, od svega toga najgore je što je Debeljkov život u velikoj opasnosti. Međutim, inspektor Cole čini sve da iza rešetaka strpa prave krivce. A to su, dobro oseća on – Matija i Janko.

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Nakon što ih je priveo, Cole je žestoko pritisao osumnjičene za šverc drogom. Sofiji nije svejedno. Besna je zbog dve stvari. Mila joj je namestila ljubomornu scenu sa Lukom, a sada je nastao problem i sa Matijom. Što je još gore, Luka baš i nije voljan da pomogne. Sve je bliži Aleksi, Mili i Uni. Da li se to stvari u seriji Igra sudbine okreću ka pravoj strani.

IGRA SUDBINE- KONAČNO! ADA KANAČKI ponovo ima OSMEH NA LICU! Dogodilo se nešto PRELEPO! A evo i ŠTA!

Za to vreme napokon saznajemošta je to Nada Sofiji tražila kao ultimatum. Nada ju je ucenila tražeći da joj ova oslobodni brata iz zatvora. I to je samo početak. Nada će tek da oguli kožu Sofiji Rospiji. Dijana Erski upozorava Milu da se sa ministarkom i njenom ćerkom nije šaliti. One ne odustaju od plena kada ga namirišu – poput hijena.

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

I bila je u pravu. Jer sledi najveći šok! Žaklina dolazi u Kan Holding i Aleksu zove LJUBAVI! Ona objašnjava pred svima i to pred Milom da je ona njegova devojka. Sledi OBRAČUN!

Foto Promo

Advertisement