Connect with us

Featured

TOP 10 RAZLOGA zašto NE SMETE propustiti seriju 12 REČI – od 21. novembra vikendom u 21.00 samo na SUPERSTAR TV! Viktor SAVIĆ u ULOZI ŽIVOTA!

Published

on

Mnogo je domaćih serija u poslednjih nekoliko godina „zagazilo“ u vode krimi žanra šurujući sa obe strane kriminala – zločinom i pravdom. Neke su imale više, a neke manje uspeha u ovoj prilično zahtevnoj tematici. Odavno važi pravilo da je najteže snimiti seriju, odnosno film ili napisati dobar scenario za komediju ili dobar triler. Potrebno je mnogo inteligencije da bi se gledaoci naterali na iskren smeh ili uneli u razrešavanje zločina. Ipak, serija kojoj dajemo velike šanse upravo zbog TOP 10 razloga u nastavku jeste novi projekat u produkciji Telekoma Srbija i Public filma12 reči.

Igra sudbine 184. epizoda – SLEDI POTPUNI HAOS! Mila će da OČERUPA ŽAKLINU? I to pred SVIMA! Ali ni ŽAKLINA nije mala MACA!

Osim toga što prati savremene trendove te nas uvodi u svet organizovanog sajber kriminala, prvi put ćemo zaviriti i u svet srpskog pravosuđa. A sve to praćeno ličnom dramom glavnih aktera. Sasvim dovoljno razloga da od večeras svakog vikenda subotom i nedeljom od 21.00 budemo uz kanal Superstar TV!

10. Pravosuđe u raljama sajber kriminala

Serija „12 reči“ je krimi drama o povezanosti advokature, organizovanog kriminala i hakerskog podzemlja, inspirisana istinitim događajima. To je priča o suđenju koje izlazi iz okvira sudnice, u kome advokati postaju saradnici kriminalaca, sudije se kupuju, a svedoci zastrašuju.

IGRA SUDBINE – TOP 3 najveća LJUBAVNA IZNENAĐENJA! LUKA i MILA će se POMIRITI?

9. Gde je BALKAN na početku 21. veka?

Narativ serije pruža originalnu vizuru postdemokratskog sveta i nove vesternizacije država ovog dela Evrope, u trenutku kada je tranzicija prohujala, a njene žrtve pokopane. Spolja sve deluje ispolirano, iznutra vidimo da je rastočeno, izjedeno. U prevodu, sasvim je jasno da se tranzicija balkanskih zemalja ne odvija po svetskim pravilima, već po nepisanim zakonima koji vaše samo u zemlji krvi i meda.

8. Šta znači „12 REČI“?

Sam naziv serije označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći sajber biznis u dramu o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja. Sa ovih 12 pojmova pristupa se prljavom novcu koji je završio na mreži. Uzbudljivo, zar ne?

Serija KOSTI – TV recenzija DEJAN STOJILJKOVIĆ za FILM I TV: Život ogoljen do KOSTIJU

7. Kada sistem zaćuti – pravda je u rukama pojedinca!

Likovi u seriji moraju da osmisle svoju egzistenciju na novim osnovama i izbore se za svoju pravdu. Kada je sistem duboko nepravedan, kad sud ne ispunjava svoje osnovne funkcije, čoveku ostaju samo dva izbora – da ćuti i trpi ili da pravdu uzme u svoje ruke.

6. Serija koja će obeležiti kraj godine!

Novi projekat Telekoma Srbije, kako se najavljuje iz ove produkcijske kuće, po kvalitetu može parirati svetskim ostvarenjima. Zbog toga ne sumnjamo da će upravo serija „12 reči“ obeležiti kraj TV sezone 2020. i biti uvertira u odlične nove TV projekte koji nam stižu naredne godine.

MAMA I TATA SE IGRAJU RATA – Gordan Kičić OTKRIVA za FILM i TV da li će se snimati 2. SEZONA

5. Krimi žanr kao maska za duboku socijalnu DRAMU!

„12 reči“ je televizijski serijal od dvanaest povezanih epizoda koji krimi žanr koristi kao polaznu osnovu u potrazi svojih likova za sveprožimajućim smislom – ta potraga je ispunjena prestupima i prekršajima, kripto-rudarenjem, kovarstvom i obmanom, nasiljem i egzekucijom.

4. O čemu se tu radi?

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana. Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri uvučen je u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

3. Sjajna glumačka postava

Pored Viktora Savića i Tike Stanića, u seriji glume i Nikola Pejaković, Marija Bergam, Ivana Vuković, Filip Đurić, Denis Murić, Dubravka Drakić, Nebojša Milovanović, Slobodan Ninković, Branka Pujić, Mirsad Tuka, Judita Franković, Davor Golubović i mnogi drugi.

KAMIONDŽIJE 3 – TOP 10 činjenica o seriji koje do sada NISTE ZNALI! Koliko se Baja i Žića razlikuju od Paje i Jareta?

2. Trejler OBEĆAVA!

Prvi zvaničan trejler serije svojim misterioznim i dramatičnim nabojem najavljuje podjednako uzbudljivu priču koja se bavi životima ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje.

Prema rečima rediteljke Jelene Stolice, serija se u prvom planu bavi ljudskim sudbinama i odnosima u svetu advokature, kriminala i hakera. „Ideja je bila da se realistično prikažu sudski procesi i sudbine advokata, kriminalaca i hakera koji se u tim procesima prepliću. U tome nam je najviše pomogao tim stručnih saradnika“ izjavila je rediteljka.

1. Konačno – Viktor savić u roli koja mu SAVRŠENO PRISTAJE!

Čini se da su u nekoliko poslednjih godina mnogi naši glumci i glumice napokon pronašli likove i karaktere koji im savršeno “leže”. Ostavimo li po strani Dragana Bjelogrlića koji nam je bio odličan u roli “Tajkuna”, ali pre toga i u filmu “Južni vetar”, Vuk Kostić jedno je od najprijatnijih glumačkih iznenađenja. Tek sa rolom Aleksandra Jakovljevića u seriji “Ubice mog oca”, a zatim i kao Sparta u pomenutom “Južnom vetru” pokazalo se koliko je Kostić dobar u snažnim dramskim karakterima. Isto očekujemo i od Viktora Savića koga bismo pre svih mogli zamisliti u liku mladog pravnika Miloša Ivanovića. Savić, pored toga, što kao da je zastao u vremenu, te se niti menja, niti stari svojim glasom i pojavom, odlično će dočarati pojavu advokata u usponu. A ne sumnjamo da će njegov talenat doprineti razvoju onog drugog dela njegovog lika koji će na sve načine morati da nam približi izazove sa kojima se susreću  oni koji već na prvom koraku u mutnim vodama pravde moraju na svojim cipelama da ponesu i podjednako težak trag – nepravde.

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement