Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo TAČAN DATUM početka snimanja serije UBICE MOG OCA 5! Evo kada pada PRVA KLAPA!

Published

on

Kako smo ranije već najavili uigrani tandem koji čine naši proslavljeni scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević užurbano su radili prethodnih nedelja na seriji PEVAČICA, kako bi se što pre posvetili nastavku serije Ubice mog oca. I taj trenutak je došao. Na obostrano zadovoljstvo publike i autorskog tima serije koja je promenila domaću TV realnost sve je spremno za početak snimanja.

HIT! Milan Marić posle DRŽAVNOG SLUŽBENIKA postaje MARKO KRALJEVIĆ! Evo KADA nam stiže FILM o NAJVEĆEM srpskom junaku

U ekskluzivnom razgovoru za FILM i TV Nataša Drakulić otkrila je i kada možemo očekivati prvu klapu pete sezone serije UBICE MOG OCA

  • – Naporno smo radili kako bismo seriju „Pevačica“ priveli kraju baš onako kako smo zamislili. Prezadovoljna sam kako je sve ispalo. Veoma sam uzbuđena. Pevačica je zaista posebna serija, i sramota me je, među nama, da vam priznam, ali smatram da će mi to biti najdraža serija koju sam do sada snimila. Draža čak i od „Ubica mog oca“ – nije mogla sakriti Nataša oduševljenje novim projektom, a kada je reč o nastavku starih – uzbuđenje nije bilo ništa manje.

HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

– Konačno je došlo vreme za snimanje pete sezone serije „Ubice mog oca“. Situacija sa koronom sve nas je stavila u neke nove uslove, ali čekanju je došao kraj. Trebalo je da počnemo sa radom već 4. decembra, ali sada se taj datum zbog nekih odlaganja pomerio za 11. decembar, kada će zvanično pasti prva klapa novog ciklusa. Naravno, ako trenutna situacija sa koronavirusom ne promeni te planove. Ali za sada je to datum kada krećemo – otkriva Nataša Drakulić i dodaje da priželjkuje povratak na letnje kadrove.

ŠOK! Prebijen glumac Aleksandar Radojičić! Pročitajte zašto?

  • – Navikli smo da „Ubice“ snimamo tokom leta. Ovo će biti prvi put od početka serije da će Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) obući jaknu. Nadam se da ćemo se već sledećeg leta kada ćemo snimati 6. sezonu vratiti toj praksi – poručuje scenaristkinja serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

  • Foto Promo

Advertisement