Connect with us

Featured

Igra sudbine 187. epizoda – Sprema se nešto STRAŠNO! Ada će upasti u SOFIJINU ZAMKU! Šta je to smislila ŠUBAREVIĆKA?

Published

on

Opasna je Ada Kanački. Sve što radi – radi znalački! Ali žestoka je lija i Sofija Rospija. Smicalice nove pravi, samo Adu da „zadavi“… Šta će nam to doneti Igra sudbine epizoda 187. Pa ovako…

Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

Lila je potpuno zbunjena. Da li je ono bio Vukašin, ili nije bio Vukašin, i šta je Višnja radila sa njim? Zašto Marinko ćuti? Na kraju nije imala kuda, pa je Ada priznala sve. I Višnju, i Komarca i sidu… Od toliko informacija Lili je pozlilo, pa je na trenutak zažalila što je išta i pitala.

Za to vreme Debeljko dobija odgovor na svoje pitanje – hoće li Nada dobiti bebu? Saznaje da će to teško da se ostvari, ali da će se njegova sestra svakako boriti. Strahinje nije bilo mnogo u ovoj epizodi, ali zato jeste Dijane Erski.

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

Ona na sofi u Adinoj kući dobija nepristojnu ponudu. I to od Adine zaklete neprijateljice – Sofije Šubarević. Sofija je podmićuje, ali Dijana i Ada ne shvataju da je sve zamka. Dijana otkriva Adi sve, a Sofija to prisluškuje. I zadovoljno se smeška. Ada sugeriše prijateljici da ponudu prihvati misleći da će prirediti zamku Sofiji. A nije svesna da sama upada u zamku.

Šta je to smislila Sofija? I kako će ovog puta naškoditi Adi Kanački? Otkriće nam Igra sudbine 187. epizoda?

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Foto Printskrin

Advertisement