Connect with us

Featured

Serija KOSTI dobija NASTAVAK! U pripremi KOŽA! A evo i kada ćemo je gledati…

Published

on

Brojne uloge u pozorištu, a potom na filmu dovele su glumicu Milicu Janevski do uloge u seriji „Kosti“ u kojoj na poseban način predstavlja žene i njihov svet u teškim okolnostima i izopačenom društvu u koje su smeštene.

Milica u seriji KOSTI tumači lik Zorice Gajić, supruge jednog od dva glavna junaka – Koste Gajića.

– Volela bih da gledaoci odgledaju seriju i da vide u kom pravcu se moj lik razvija. Meni je bilo važno, kao i celom autorskom timu – na primer kostimografkinji, koja je moj lik izdvojila jarkim bojama u tom crnilu – da predstavim jednu ženu od krvi i mesa, koja zbog svojih ambicija, iz strasti i zbog potrage za svojom ljubavlju ulazi u vrlo nezgodne situacije – kaže Milica.

kosti-milica-janevski
Milica Janevski u seriji Kosti

Igra sudbine 187. epizoda – Sprema se nešto STRAŠNO! Ada će upasti u SOFIJINU ZAMKU! Šta je to smislila ŠUBAREVIĆKA?

Serija „Kosti“ je drugi deo trilogije načete veoma snažnom dramskom serijom „Meso“.

„Autorski tim iza kamere je isti kao i u seriji ‘Meso“, Saša Hajduković je reditelj, Kolja Pejaković je scenarista i glumac. To jeste priča o Banjaluci, ali zapravo može biti bilo koje mesto, bilo koja zemlja u našem regionu. Kada se završi serija, u pripremi je nastavak, nova serija ‘Koža'“, istakla je Milica Janevski.

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

Milica je rođena 1986. godine u Valjevu, a serija „Kosti“ ju je na neki način vratila u Banjaluku, gde je, na međunarodnom festivalu „Zaplet“ dobila nagradu za najbolju mladu glumicu, za ulogu Jovane u predstavi „Ovaj će biti drugačiji” beogradskog Ateljea 212. „Banjaluka ima jako dobro pozorište, a festival godinama unazad donosi odlične predstave u taj grad. Kada ste negde tako dobrodošli, pritom još i nagrađeni – prirodno je da se stvori neka posebna veza. U Banjaluci žive jako dobri ljudi – skromni, pošteni i kulturni, koji veoma posvećeno rade svoj posao. Zato bih se uvek vraćala u Banjaluku, koja je pritom i izuzetno lep grad. Produkcija koja stoji iza serije „Kosti“ je odlična, tako da Banjaluka polako postaje i jedan kulturni i filmski centar“, kaže Milica.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Dramska serija sa elementima trilera „Kosti“ prikazuje se vikendom u 20 časova na Prvom kanalu RTS-a. Svaku od prve dve epizode serije gledalo je više od 1.300.000 ljudi, a kritičari i publika su se složili da se radi o odličnom ostvarenju koje će nas svakom epizodom sve dublje uvlačiti u svoju priču.

Foto Promo

Advertisement