Connect with us

Featured

ZVANIČNO JE! „Močvara“ dobija DRUGU SEZONU! EVO kada počinju SNIMANJA!

Published

on

Produkcijske kuće Fajerflaj, Baš Čelik i Telekom Srbije stoje iza napetog triler serijala „Močvara„, čiju smo prvu sezonu nedavno gledali na RTS i Superstar TV. Mračna priča o potrazi za serijskim ubicom ostavila je snažan utisak na gledaoce, a Milena Marković i Oleg Novković idejni su tvorci „Močvare“.

Igra sudbine donosi nam TRI VELIKA ŠOKA! ADA, ALEKSA i LUKA su na UDARU TRI ZLA! A evo O ČEMU JE REČ!

Posle prvih deset epizoda gledaocima je, po svemu sudeći, nije zadovoljilo znatiželju gledalaca, pa se autorski duo bacio na pripremu nastavka.

– Radimo na drugoj sezon,i jer ju je produkcija Fajerflaj naručila od nas. Nova sezona će takođe imati deset epizoda. Radnja se odvija leti i trebalo bi da se nastavak snima u toku leta 2021. Centralna lokacija neće biti Beograd, a ni Novi Beograd, već malo mesto u Srbiji, ali još „većamo“ koje – otkriva za „TV novosti“ reditelj Oleg Novković.

Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

U prvoj sezoni „Močvare“ gledali smo o ubistvima tri žene. Ona su izvršena na izuzetno surov, ritualan način. Žrtve je povezivao slobodouman stil života i to što su majke sinova koji odbijaju da govore.

Zločine je rešavao inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan), bivši ratnik i novobeogradski huligan, zajedno sa kolegama Bobanom (Stefan Trifunović) i Milkom (Jana Bjelica). Nikola se tokom istrage suočavao sa sopstvenom prošlošću, ali i sadašnjošću u kojoj je dominirala figura supruge Maje Krsmanović (Marta Bjelica).

Glumica Anđelka Prpić redovno posećuje terapeuta. Otkrijte zašto!

Sva je prilika da ćemo ove likove videti i u nastavku. Neki sporedni će se, kako saznajemo, takođe ponovo pojaviti, a biće i mnogo novih interesantnih junaka.

„Močvara“ nije psihološka, egzistencijalistička ili socijalna drama, već detektivska noar serija. Pravljena je u najboljem stilu nordijskih, HBO i Netfliks ostvarenja, ali sa specifičnim karakteristikama našeg podneblja, života i okolnosti. Estetika i naracija su univerzalne, a likovi, iako su sazdani na postulatima noar žanra, veoma su specifični, lokalni i obojeni našim bojama – Beograda, Novog Beograda, Srbije, kao i vremena prošlog i sadašnjeg. Vodilja je bio heroj u kom počivaju demoni, koji je stalno na ivici mraka i traži svoju pravdu. Mračna romantika me uzbuđuje i inspiriše. Zato sam hteo da se okušam u novoj formi i žanru, ali tako da bude naše, a univerzalno – zaključuje Novković.

Izvor NOVOSTI; Foto PROMO

Advertisement